14 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Κλάψα Καραπαππά: Μας έκαναν ντα τα ΜΑΤ... εννοεί δε μας άφησαν να τραμπουκίσουμε το διαιτητή

[Τα πράγματα είναι απλά: Πήγαν να κάνουν ότι έκαναν στον Πλατανιά, αλλά αυτή τη φορά τα ΜΑΤ ήταν προετοιμασμένα...]
- Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού κινήθηκε απειλητικά προς τα επίσημα του “Γ. Καραϊσκάκης” μετά τη λήξη του ημιτελικού κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
- Η ένταση μεταφέρθηκε και έξω από το γήπεδο, εκεί όπου υπήρξαν συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις – Μάλιστα, έπεσαν χημικά
- Ο Κώστας Καραπαπάς κατήγγειλε πως τα ΜΑΤ έκαναν “ντου” στα αποδυτήρια των Πειραιωτών και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους
- Αυτά έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα!

Χαμός στο “Γ. Καραϊσκάκης” μετά τη λήξη του ημιτελικού κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, που βρήκε νικήτρια την Ένωση. Μικρή μερίδα εκνευρισμένων οπαδών του Ολυμπιακού ήρθε σε αντιπαράθεση με δυνάμεις της αστυνομίας, αφού ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ένταση δεν τελείωσε εκεί, αλλά μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου, εκεί όπου έγινε και χρήση χημικών από δυνάμεις των ΜΑΤ! Άξιο αναφοράς, πως τη στιγμή που παίκτες της ΑΕκ έκαναν δηλώσεις στα Μέσα, ακούγοντας έξω από το γήπεδο δυνατοί κρότοι

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το Sport24.gr υπήρξε και ένα άλλο περιστατικό, μεταξύ των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρίσκονταν κάτω απ' τα δημοσιογραφικά και αστυνομικών. Αφορμή στάθηκε μία κίνηση ενός αστυνομικού, o οποίος άρχισε να χτυπάει τα πλέξιγκλας με το γκλομπ του και να βρίζει τους οπαδούς. Από την αντίδραση των οπαδών, ο συγκεκριμένος αστυνομικός να τραπεί σε φυγή, ενώ κάποιοι ηλικιωμένοι φίλοι των Πειραιωτών που ήταν στο σημείο φώναξαν "ντροπή".

Τα... δυσάρεστα από το “Γ. Καραϊσκάκης” πάντως δεν έμειναν μόνο σε όσα έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και αφορούν και την αποστολή της ομάδας. Ο Κώστας Καραπαπάς κατήγγειλε πως τα ΜΑΤ έκαναν "ντου" στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων", χτυπώντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Η δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας στις κάμερες:

"Νομίζω πως όλοι είδατε τι έγινε απόψε. Και δεν μιλάω για αυτά που έκανε ο Παπαπέτρου και οι βοηθοί του. Μόλις τελείωσε το ματς, διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήριά μας και χτύπησε τους πάντες! Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Χτύπησαν φροντιστές που δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, που βγάζουν απλώς το μεροκάματό τους μεταφέροντας πετσέτες. Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα. Αυτό που έγινε απόψε είναι χούντα! Με αυτά πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και η Κυβέρνηση. Αυτό είναι το σοβαρό θέμα. Ο φροντιστής μας είχε αίματα στο πρόσωπό του".


Από την μεριά του, ο Στέφανος Καπίνο έκανε λόγο για τυφλή επίθεση των ΜΑΤ σε παίκτες του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Cosmote Sport. "Δεν ξέρω τι να πω… Είναι δυνατόν να είναι τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια και να βαράνε παίκτες; Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν ξέρω τι να πω… Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Παίκτες άρχισαν να τσακώνονται με τα ΜΑΤ για να φτάσουμε στα αποδυτήρια. Είναι δυνατόν να μας χτυπούν; Τι να σας πω… Έγιναν διάφορα, δεν έβλεπαν μπροστά τους. Όλοι μέσα δεν ξέρουν τι να πουν. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μη φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ" τόνισε.

Αυτά έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα!
 
Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σημαδεύτηκε από επεισόδια μετά τη λήξη της. Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα.
"Με την λήξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια μας, δύο άνθρωποι χωρίς διακριτικά που βρίσκονταν έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων μας, μας προπηλάκισαν λεκτικά και εμπόδιζαν την είσοδο μας εντός αυτών.

Μας εξύβρισαν με τις φράσεις «μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε και με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και εισήλθαμε στα αποδυτήρια. Καμία άλλη παρατήρηση…", αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, σύμφωνα με το Sport24.gr.

O διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, αναφέρθηκε σε δύο άνδρες χωρίς διακριτικά, οι οποίοι εμπόδισαν αυτόν και τους βοηθούς του να μπουν στο χώρο των αποδυτηρίων.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Ντου" οπαδών στα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης"! Καταγγέλλουν επίθεση της αστυνομίας σε παίκτες οι “ερυθρόλευκοι”
Να σημειωθεί πως ο ρέφερι και η υπόλοιπη ομάδα έμειναν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια μέχρι και τις 23:30, όταν κι αποχώρησαν με ταξί από το γήπεδο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αυτός ήταν κι ο λόγος που οι διαιτητές δεν έγραψαν τίποτα για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια.

Υπενθυμίζεται πως οι "ερυθρόλευκοι" κατήγγειλαν επίθεση των ΜΑΤ στους παίκτες της ομάδας.