ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ; Ομοσπονδία κτηνοτρόφων Λάρισας: Ανεπιθύμητος ο Κεφαλογιάννης

Άντε να εξηγήσεις στα βολεμένα λαμόγια ότι η συμφωνία δεν τους θίγει ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας σήμερα Πέμπτη με θέμα την επικείμενη επίσκεψη του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη στην ημερίδα που διοργανώνει η Π.Ε.Ν.Α. στην Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο.


Αναλυτικά:

«Η απόφαση η οποία ελήφθη ομόφωνα «επισημαίνει και εμμένει στις προ διμήνου ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας περί ανεπιθύμητων στην Θεσσαλία και στον χαρακτηρισμό προδότη των Ευρωβουλευτών που υπερψήφισαν την συμφωνία CETA στην ψηφοφορία του Ευρωκοινοβουλίου στις 15-02-2017.

Ως εκ τούτου ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλία όπως και οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές (που ψήφισαν αναλόγως του ‘’κυρίου’’ Κεφαλογιάννη) αλλά και οι βουλευτές που θα τολμήσουν να υπερψηφίσουν την συγκεκριμένη συμφωνία όταν έρθει προς επικύρωση στην Ελληνική Βουλή.

Ο δε ‘’κύριος’’ Κεφαλογιάννης είναι ιδιαιτέρως ανεπιθύμητος μετά και από τις δηλώσεις του στην εκπομπή του δημοσιογράφου Χρ. Αθανασιάδη στο κανάλι ASTRATV και του ζητάμε να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους κτηνοτρόφους. Θεωρούμε ότι η παρουσία του ‘’κυρίου’’ Κεφαλογιάννη είναι προκλητική και με δόλο.

Εκφράζουμε δε την απορία μας πως η ΝΔ επιτρέπει στο ‘’κύριο’’ αυτό να επισκέπτεται την Θεσσαλία μετά τις προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις και να προκαλεί το μένος των κτηνοτρόφων.

Ανακοινώνουμε ότι η Ομοσπονδία δεν θα συμμετάσχει στην ημερίδα ούτε σε οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας υπό τον φόβο προβοκατόρικων επεισοδίων.

Τέλος εκφράζουμε τον προβληματισμό μας γιΠηγή: Ομοσπονδία κτηνοτρόφων Λάρισας: Ανεπιθύμητος στη Θεσσαλία ο Κεφαλογιάννης | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/332395/omospondia-ktinotrofon-larisas-anepithymitos-sti-thessalia-o-kefalogiannis#ixzz4eoRBpDph
ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ; Ομοσπονδία κτηνοτρόφων Λάρισας: Ανεπιθύμητος ο Κεφαλογιάννης ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ; Ομοσπονδία κτηνοτρόφων Λάρισας: Ανεπιθύμητος ο Κεφαλογιάννης Reviewed by Dexi Extrem on 20:48 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: