10 Απριλίου 2017

Βίντεο - ντοκουμέντο από άγρια ληστεία με τραυματία σε χρηματαποστολή έξω από σούπερ μάρκετ!

Άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν στην σκηνή αφότου έληφθη πληροφορία για μεγάλης κλίμακας ληστεία σε μεγάλη υπεραγορά ευρισκόμενη στην περιοχή Ύψωνα Λεμεσού, ενώ γίνεται αναφορά σε τραυματία φρουρό ο οποίος τραυματίσθηκε από ρόπαλο που έφερε ένας εκ των ληστών. To τραύμα του οδηγού του θωρακισμένου οχήματος της χρηματοποστολής, ο οποίος ήταν μόνος και χωρίς κράνος, κατά παρέκκλιση των κανόνων, κρίνεται ως αρκετά σοβαρό και έχει διακομισθεί σε νοσοκομείο, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Δείτε το video - ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας:


Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα η λεία των δραστών είναι πέραν των 100.000 ευρώ. Οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής ήταν δύο, με τον έναν που πήρε τον σάκο με τις εισπράξεις να δέχεται την επίθεση των δραστών, με ροπαλιά στο κεφάλι. Εν συνεχεία, οι δράστες πήραν τις εισπράξεις και ετράπησαν εις φυγήν.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων προς τους αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου, ανεφέρθη πως είδαν τουλάχιστον 3 ύποπτα άτομα τα οποία διέφυγαν από την περιοχή με δύο μοτοσικλέτες.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο διασύνδεση της υπόθεσης της ληστείας με όχημα που φλέγεται αυτή την ώρα σε κοντίνη απόσταση από την υπεραγορά.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΡΙΚ:


http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=217014&catid=31