10 Απριλίου 2017

Μπουνιές στον ποδοσφαιριστή Ρος Μπάρκλεϊ της Εβερτον σε μπαρ [βίντεο]

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον ποδοσφαιριστή της Έβερτον, Ρος Μπάρκλεϊ, να γίνεται θύμα βίας από άγνωστο άνθρωπο σε μπαρ του Λιβερπουλ.


Το βίντεο δείχνει τον κεντρικό μέσο της Έβερτον να γρονθοκοπείται στο κεφάλι δύο φορές, σε ένα πολυσύχναστο μπαρ του Λίβερπουλ κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο Μπάρκλεϊ μάλιστα είχε πριν λίγο αναδειχθεί ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα μεταξύ της Έβερτον και της πρωταθλήτριας Λέστερ Σίτι, το οποίο και έληξε 4-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να παίρνει κάποια προειδοποίηση πριν δεχτεί την επίθεση από τον άγνωστο άνδρα, που με δυο γροθιές αναγκάζει τον Μπάρκλεϊ να βρεθεί στο έδαφος, ενώ οι πιο ψύχραιμοι που βρίσκονται στον χώρο σπεύδουν να απομακρύνουν τον επιτιθέμενο.

Ο δικηγόρος του Μπάρκλεϊ επιβεβαίωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι το βίντεο που κυκλοφορεί είναι αυθεντικό: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ρος έπεσε θύμα μιας επίθεσης από έναν ξένο, την οποία σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε ο ίδιος» είπε στο BBC.

Η Έβερτον με την σειρά της επιβεβαίωσε και αυτή ότι είναι ενήμερη για το εν λόγω βίντεο αλλά δεν έχει ακόμα προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση.

Η επίθεση φημολογείται πως έλαβε χώρα στο πολυσύχναστο Santa Chupitos coctail bar που βρίσκεται στην καρδιά του κεντρικού Λίβερπουλ.

Η αστυνομία ανέφερε σχετικά με το ζήτημα: «Η Merseyside Police είναι ενήμερη για το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει μια επίθεση σε ένα μπαρ στο κέντρο του Λίβερπουλ. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί κάποια έκθεση της επίθεσης αλλά οι αρμόδιοι εξετάζουν το ζήτημα ώστε να διασαφηνίσουν τις συγκυρίες που οδήγησαν στο συμβάν».

Ο Μπάρκλεϊ, που είναι οπαδός της Έβερτον από τα γεννοφάσκια του, προειδοποιήθηκε την Κυριακή από τον προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κόεμαν, ότι θα πωληθεί σε άλλη ομάδα αν δεν συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.