12 Απριλίου 2017

Άδωνις σε Καμμένο: Δε ντρέπεσαι που πήγες στο Κόσοβο να κοροϊδέψεις τους στρατιωτικούς ότι θα τους δώσεις τα αναδρομικά;

Πολιτική κοροϊδία χαρακτηρίζει την επίσκεψη του υπ. Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Κοσσυφοπέδιο, ο αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας,  Άδωνις Γεωργιάδης.


Αναφερόμενος στη δικαίωση στελεχών των Ενόπλεων Δυνάμεων, που είχαν προσφύγει στο ΣτΕ για τα αναδρομικά που τους είχαν περικοπεί λόγω μνημονίου - χρήματα τα οποία ωστόσο ποτέ δεν έλαβαν - ο κ. Γεωργιάδης από κοινού με τον βουλευτή Έβρου, Αναστάσιο Δημοσχάκη, εξέδωσαν ανακοίνωση φέρνοντας στην ουσία τον υπουργό αντιμέτωπο με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην έδρα της Ελληνικής Δύναμης Κοσσυφοπεδίου, συνέχισε ανερυθρίαστα την πολιτική του κοροϊδία, έναντι των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με την υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας, δηλώνοντας ότι αυτή θα εφαρμοστεί μετά την υπογραφή της τελικής συμφωνίας με τους δανειστές και την έξοδο της χώρας μας από την εποχή των Μνημονίων.

Αναρωτιόμαστε, πέρυσι τέτοια εποχή ο κ. Καμμένος δεν ήταν που δήλωνε ότι μέχρι το Πάσχα βγαίνουμε από τα Μνημόνια; Τι έγινε, τελικά δεν βγήκαμε κ. Υπουργέ; Επί της ουσίας ο κ. Καμμένος και ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόντουσαν προεκλογικά την άμεση εφαρμογή της αποφάσεως του Συμβουλίου Επικράτειας.

Στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή ο κ. Καμμένος είχε δεσμευτεί προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι θα ήταν η πρώτη υπογραφή που θα έβαζε. Υπενθυμίζουμε ότι το 50% των αναδρομικών το έδωσε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το άλλο 50% θα είχε δοθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Δηλαδή, σήμερα, θα είχε εφαρμοστεί ήδη η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δεν αξίζει τέτοια κοροϊδία στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, κ. Καμμένε».