13 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Επικό μήνυμα σερίφη σε εμπόρους ναρκωτικών: «Ερχόμαστε, τρέξτε»

Δεν τους φοβάται και τους το δείχνει...

Ο σερίφης του Λέικ Κάουντι της πολιτείας της Φλόριντα Πέιτον Γκρίνελ, με ένα επικό βίντεο στέλνει μήνυμα στους εμπόρους ναρκωτικών που επιλέγουν την περιοχή του για να πουλήσουν ηρωίνη.
«Για τους εμπόρους που προωθούν το δηλητήριο, έχω ένα μήνυμα: Ερχόμαστε για εσάς» δηλώνει στο βίντεο ο σερίφης με τέσσερις «μυστικούς πράκτορες» στο πλευρό του.

Χαρακτηριστικά με αυστηρό ύφος αναφέρει στο βίντεο: «Μυστικοί πράκτορές μας έχουν ήδη αγοράσει ηρωίνη από πολλούς από εσάς, απλώς περιμένουμε τα εντάλματα σύλληψής σας να ολοκληρωθούν. Εάν οι πράκτορές μας μπορούν να δείξουν τη συνάρτηση της σχέσης ανάμεσα σε εσάς, τους εμπόρους του δηλητηρίου, και των ανθρώπων που πεθαίνουν από υπερβολική δόση, θα κατηγορηθείτε για φόνο. Απολαύστε το γεγονός πως θα πρέπει να κοιτάτε πίσω από την πλάτη σας μήπως είναι σήμερα η ημέρα που ερχόμαστε για εσάς. Απολαύστε την προσπάθεια να κοιμηθείτε απόψε, αναρωτώμενοι εάν απόψε θα είναι η νύχτα που οι ειδικές μας δυνάμεις θα ανατινάξουν την είσοδο του σπιτιού σας. Ερχόμαστε για εσάς, τρέξτε».

Και η αποχώρηση του ίδιου και των πρακτόρων που είναι μαζί του, είναι το ίδιο... επική, σαν κινηματογραφική ταινία.