12 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Να με πάτε στο ειδικό δικαστήριο, θα σας κάνω ρεζίλι των σκυλιών-Ο ξεφτίλας Πολάκης μπέρδεψε τη γυναίκα μου με τη Μανωλίδου, υπάλληλο του ΕΚΕΠΥ


Τέτοιος ο εκνευρισμός τους που ο Ξανθός έβρισε τον Άδωνι...

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε το δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη να γράψει ότι «ο Άδωνις ζητάει εκλογές για να υπάρξει παραγραφή»-Ξανθος σε Άδωνι: "Άντε πια σίχαμα!!! "Πολάκης σε Άδωνι: "Δε μοιάζουμε ρε κουμπάρε, γι' αυτό δεν δεχόμαστε εξεταστική για εμάς"

Για εκστρατεία λάσπης εναντίον του έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη Βουλή, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε το δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη να γράψει ότι «ο Άδωνις ζητάει εκλογές για να υπάρξει παραγραφή».


"Έχει υπάρξει παραγραφή από τις εκλογές του Αυγούστου”, διευκρίνισε και προκάλεσε  την κυβέρνηση να γίνει προκαταρκτική. “Να με πάτε στο ειδικό δικαστήριο και παραιτούμαι κάθε παραγραφής” και πρόσθεσε ότι “θα σας κάνω εκεί ρεζίλι των σκυλιών”. Συμπλήρωσε ότι “σκέφτομαι ότι κι εσείς κ.κ Πολάκη, Ξανθέ και Κουρουμπλή δεν έχετε καμία αντίρρηση να ελεγχθούν τα δικά σας πεπραγμένα”.

Υπογράμμισε δε ότι “η Μανωλίδου ήταν η επικεφαλής των προσλήψεων στο ΕΚΕΠΥ. Και την μπέρδεψε ο Πολάκης με τη γυναίκα μου. Και δεν της έχει ζητήσει συγγνώμη ακόμα”. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι “ο κ. Πολάκης με κατηγόρησε για παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Όμως η Δικαιοσύνη δεν με έχει καλέσει καν. Όμως στον κ. Πολάκη έχει ασκηθεί δίωξη σε τρεις υπαλλήλους του”.  “Θα αφήσετε να πάνε φυλακή οι τρεις υπάλληλοι του κ. Πολάκη;. Ο λεβέντης γενναίος πολάκης θα αφήσει τους υπαλλήλους του να πάνε φυλακή; Τόσο γενναίος είναι;”, αναρωτήθηκε.

Αναφορικά με την υπόθεση του Ντυνάν δήλωσε πως “ορκίζομαι ότι είμαι χριστιανός ορθόδοξος μη ομοφοβικός. Έτσι καταλήγει ο Μαρτίνης στην κατάθεση. Δεν ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε έναν άνθρωπο που λόγω της φυλακής είναι σε σύγχυση;” και πρόσθεσε “μόλις εγώ έβγαλα από διοίκηση του Ντυνάν τον Μαρτίνη μπήκε φυλακή. Και τον υπερασπίζεστε;”.
“Ψηφίστε προκαταρκτική επιτροπή και πάμε τώρα στο Δικαστήριο”, κάλεσε την κυβέρνηση.

Επεσήμανε ότι “δεν βγάλατε δελτίο τιμών το 2015. Λέγατε ότι θα βάζατε ενοποιημένο ριμπέιτ. Αν το βάζατε θα παίρνατε 140 εκατομμύρια ευρώ από τη φαρμακοβιομηχανία. Το κάνατε; Γιατί κάνατε τεράστιο δώρο στην φαρμακοβιομηχανία”.

Σε ό,τι αφορά το ΚΕΕΛΠΝΟ υπογράμμισε ότι κατέθεσε σειρά ελέγχων στα πρακτικά. Από ΣΔΟΕ, Υπ.ΟΙΚ Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.”Σας προκαλώ να καταθέσετε αν έχετε την απάντηση υπηρεσίας ΚΕΕΛΠΝΟ για αυτούς τους δήθεν 23 διορισμούς που έκανα” και πρόσθεσε ότι “καταθέτω στο Σώμα την καταγγελία εργαζομένων. Το Σάββατο ο Ρόζενμπεργκ προσπάθησε να αλλοιώσει το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Να μην ελέγξουμε γιατί πήγε η αστυνομία;”.

Ο κ. Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι “ο τροχός γυρίζει. Η πλειοψηφία θα αλλάξει και όλα αυτά θα ερευνηθούν. Καλύτερα για εσάς αν ερευνηθούν τώρα παρά τότε”..


Ξανθος σε Άδωνι: "Άντε πια σίχαμα!!! "Πολάκης σε Άδωνι: "Δε μοιάζουμε ρε κουμπάρε, γι' αυτό δεν δεχόμαστε εξεταστική για εμάς"

«Όταν μετά από 20 χρόνια θα σας εμπιστευτεί ο κόσμος ελέγξτε μας» ανέφερε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και ειδικά στον κ. Αδωνι Γεωργιάδη συνεχίζοντας την πολιτική βεντέτα με τον πρωην υπουργό Υγείας

Στα 85 δις ευρώ κοστολόγησε την «καταλήστευση» του δημόσιου χρήματος στον χώρο της Υγείας κατά την περίοδο 1991 – 2010 ο κ. Παύλος Πολάκης, ωστόσο, έσπευσε να υπογραμμίσει πως ο έλεγχος της εξεταστικής επιτροπής δεν πρέπει να συμπεριλάβει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Το 2015-2016 δεν μπαίνει γιατί δεν μοιάζουμε ρε κουμπάρε τι να κάνουμε. Δεν είμαστε το ίδιο. Δεν είμαστε σαπισμένοι. Όταν μετά από 20 χρόνια θα σας εμπιστευτεί ο κόσμος ελέγξτε μας» ανέφερε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και ειδικά στον κ. Αδωνι Γεωργιάδη συνεχίζοντας την πολιτική βεντέτα με τον πρωην υπουργό Υγείας.

Ανταπαντώντας, ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε την τοποθέτηση του κ. Π. Κουρουμπλή και κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου να απαντήσει για ποιο λόγο δημοσίευσε τα δελτία τιμών τον Δεκέμβριο του 2015 αν και ήταν έτοιμα από τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Όπως εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ η καθυστέρηση ζημίωσε το δημόσιο υπερ των φαρμακοβιομηχανιών.

Οι καταγγελίες του κ. Γεωργιάδη προκάλεσαν την έκρηξη του κ. Ανδρέα Ξανθού που ακούστηκε να λέει «αντε πια σίχαμα»!

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης κατά την τοποθέτησή του επιχείρησε να περιγράψει με συγκεκριμένα παραδείγματα το πάρτι προμηθειών στο χώρο της Υγείας.

«Δεν μας έχουν στο χέρι γι αυτό κάνουμε εξεταστική. Τόσα χρόνια παρά τις απειλές της κυρίας Μπακογιάννη που παζάρευε την ασυλία της για την Ζιεμενς δεν είχε γίνει τίποτα παρά τα πορίσματα και τα δημοσιεύματα. Όλα τα θάψατε. Από το 1991 εως 2010 δόθηκαν περίπου (δημόσια και ιδιωτική δαπάνη) 265 δις ευρώ. Από αυτά το 60% ήταν δημόσια δαπάνη. Το 40%ιδιωτική.  Από αυτά 45 δις ευρώ της δημόσιας δαπάνης και αλλα 40 δις ευρώ από ιδιωτική ήταν μαύρο χρήμα ληστείας του λαού και αυτό έγινε με ευλογίες του πολιτικού συστήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

«Από το 2001 εως 2005 η φαρμακευτική δαπάνη αυξήθηκε κατά 4 δις ευρώ. Το αντίστοιχο ποσό για τα νοσοκομεία ξεκίνησε από 250 εκατ/ ευρώ το χρόνο για να φθάσει στα 1,9 δις ευρώ το έτος το 2009» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Σχολιάζοντας δε την συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη που χαρακτήρισε την διαφθορά κοινωνικό φαινόμενο είπε «»Η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο μας είπε ένας βρικόλακας από τις ντουλάπες. Όμως αυτό το φαινόμενο  καθοδηγήθηκε από πολιτικές δυνάμεις» ενώ πρόσθεσε «έγινε γλέντι φαρμακευτικών την περίοδο της γρίπης.
Πήραμε 250 κιλά της ουσίας ενώ ως χώρα χρειαζόμασταν το πολύ 10-15 κιλα. Ελεγχος του αίματος με 50 ευρώ όταν οι ίδιες εταιρείες στην Πολωνία έπαιρναν για την ίδια εξέταση με 8,5 ευρώ. Ραδιοφάρμακο στην Πάτρα αντί 280 ευρώ πλήρωσαν 2.800 ευρώ. Για υλικά για αρθροπλαστικές πληρώναμε 1400 ευρώ αντί 400 ευρώ που ήταν ο μέσος όρος στην ΕΕ».

Αναφορικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρθηκε σε ρουσφετολογικές προσλήψεις, υπερ-κοστολογήσεις  και για χορηγίες σε ΜΜΕ. «Υπήρξε χορηγία προς τον Αντ1 με 1 εκατ. ευρώ για το θεσμό της αριστείας και άλλη χορηγία προς τον ΣΚΑΙ. Πήραμε θερμικές κάμερες 150 χιλ ευρώ τη μία όταν η πιο ακριβή την αγορα δεν ξεπερνά τις 7 χιλ ευρώ».


Αμέσως μετά ζήτησε ο λόγο επί του προσωπικού ο Άδωνις και δείτε τι του απάντησε: