10 Απριλίου 2017

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ; Βίντεο: Φραστική επίθεση μπροστά στο παιδί της δέχτηκε η Βίκυ Σταμάτη

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υπέβαλε καταγγελία σήμερα στο ΑΤ Ακροπόλεως - «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να δημιουργεί προβλήματα στο ανήλικο παιδί μου», δηλώνει


Καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως υπέβαλε σήμερα η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου, εις βάρος μιας γυναίκας που της επιτέθηκε φραστικά ενώ βρισκόταν μαζί με το παιδί της για ψώνια σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα το μεσημέρι.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν απολύτως να δημιουργεί προβλήματα στο ανήλικο παιδί μου. Δεν θα υπολογίσω το ποιος είναι ούτε το τι προβλήματα μπορεί να έχει» δήλωσε η ίδια στην κάμερα του Alpha για το συμβάν.

Σύμφωνα με όλα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όλα άρχισαν την ώρα που βρισκόταν σε κατάστημα της Ερμού για να ψωνίσει στο παιδί της. Μία από τις πελάτισσες την αναγνώρισε και την πλησίασε.


Όπως υποστηρίζει η κυρία Σταμάτη, η άγνωστη προς εκείνη γυναίκα άρχισε να της φωνάζει και να την επιπλήττει, προκαλώντας ταραχή και ένταση μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου που λίγη ώρα πριν είχε επισκεφθεί τον σύζυγό της στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, κάλεσε την αστυνομία και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Αναφορικά με τον εάν προτίθεται να καταθέσει μήνυση, η κυρία Σταμάτη δήλωσε ότι πρώτα πρέπει να μιλήσει σχετικά με τον άνδρα της, προκειμένου να λάβει και εκείνος γνώση και να τη συμβουλεύσει. Πάντως μέχρι στιγμής, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.