18 Απριλίου 2017

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ; Αντώναρος: Και στις επόμενες εκλογές Παπακώστα θα ψηφίσω

Πετάχτηκε σαν την πο@δή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος να μας ενημερώσει ότι δεν θαυμάζει πλέον τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποθέωνε τους πρώτους μήνες της περήφανης διαπραγμάτευσης.



Τοποθετήθηκε, λες και ενδιαφέρει κάποιον, στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αντικατασταθεί η Κατερίνα Παπακώστα από αναπληρώτρια Τομεάρχη Υγείας του κόμματος, ως απάντηση στις κομπλεξικές τοποθετήσεις της πρώτης για τον αντιπρόεδρο του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης.

«Σημερα θα σας αποκαλύψω κάτι το οποίο δεν κάνω συνήθως. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχα δώσει έναν απο τους τέσσερις σταυρούς που δικαιούμαι ως ψηφοφόρος στην Β Αθηνών στην φίλη και πιστή Νεοδημοκράτισσα Κατερίνα Παπακώστα.
Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην της εκφράσω την προτίμηση μου και στις επόμενες εκλογές - οψέποτε γίνουν», σημειώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πυροδοτώντας το ήδη εκρηκτικό σκηνικό των τελευταίων ωρών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:


Και μερικές παλαιότερες αναρτήσεις του όπου εκθείαζε τον Τσίπρα ή έβριζε τον Σαμαρά: