12 Απριλίου 2017

Οπαδοί της Ντόρτμουντ φιλοξενούν τους Μονεγάσκους σπίτια τους-ΦΩΤΟ

Παρακολουθώντας τις ενημερώσεις της Μπορούσια προς τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους, αλλά και της αστυνομίας του Ντόρτμουντ, η οποία εξυπηρετούσε με ευγένεια και ζητούσε μέσω twitter από τους πολίτες να μην τρομάξουν αν δουν ένα drone στην περιοχή αναρωτιέσαι αν βλέπεις ταινία... και ζηλεύεις. Λυπάσαι που δεν είναι έτσι και η Ελλάδα.


Και έπειτα έρχονται οι οπαδοί για να σου δώσουν το τελειωτικό χτύπημα. Αμέσως μετά την ακύρωση του αγώνα η ομάδα ενδιαφέρθηκε για τη διαμονή των Μονεγάσκων στο Ντόρτμουντ και τους εξήγησε πώς μπορούν να λειτουργήσουν όσοι επιθυμούν να παραμείνουν στην πόλη για τον αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο.


Η Μπορούσια, κάλεσε μέσω Twitter τον κόσμο της ομάδας να συνδράμει απαντώντας στο hashtag #bedforawayfans, όπου οι Γερμανοί οπαδοί θα μπορούσαν να προσφέρουν στους Γάλλους τη φιλοξενία τους.
Οι Γερμανοί οπαδοί άνοιξαν τα σπίτια τους γι' αυτούς. Αλλωστε και οι Γάλλοι στο γήπεδο παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμού μόλις ενημερώθηκαν για τις εκρήξεις έξω από το πούλμαν της Μπορούσια και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της.

Κάποιοι εκ των οπαδών ανέβασαν και φωτογραφίες στο twitter. Φιλοξένησαν τους Γάλλους και τους τάισαν... Πόσο σπουδαίοι; Το αυτονόητο που όμως δεν το συναντάς παντού.