11 Απριλίου 2017

ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Με κιτρινόμαυρα η Αυλωνίτου ψήφισε τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ και αποθεώθηκε

Ντυμένη στα κιτρινόμαυρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου αναφώνησε πως “ψηφίζω τη σωτήρια τροπολογία του υπουργείου Υποδομών και περιμένω να βρεθώ μαζί με τους φιλάθλους της ΑΕΚ στο πρώτο της παιχνίδι μέσα στο στάδιο της Αγίας Σοφίας στη Νέα Φιλαδέλφεια….”


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταχειροκροτούμενη από τους βουλευτές της πλειοψηφίας, υποστήριξε στην ομιλία της την τροπολογία που ξεμπλοκάρει το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ. Παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει να ακολουθήσει η επίλυση και των υπόλοιπων υποστηριχτικών και περιφερειακών έργων που θα πρέπει να υλοποιηθούν.

Υπέρ της τροπολογίας τάχθηκε αμέσως μετά και η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή σημειώνοντας πως το γήπεδο της ΑΕΚ βάλτωσε με ευθύνες και παλινωδίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα είπε που βρίσκεται σε δυσκολίες προσπαθείτε να βρείτε διέξοδο υποσχόμενοι σε ομάδες και φιλάθλους γήπεδα νομίζοντας πως έχουν “μνήμη χρυσόψαρου”. Η “γαλάζια” βουλευτής έκανε νύξη και για τις αναμενόμενες κυβερνητικές εξαγγελίες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού που και αυτή η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει το δικό της σύγχρονο γήπεδο.

Η τροπολογία που ξεμπλοκάρει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες.