11 Απριλίου 2017

Ελεονώρα Μελέτη: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο και δεν φαντάζεστε τον λόγο!

Για τις ανάγκες του Survivor και τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ, φεύγει στον Άγιο Δομίνικο, η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε για ποιο λόγο θα πάει, όπως δηλώνει...εσπευσμένα!

Για τη νέα εκπομπή... παρακλάδι του Survivor, ετοιμάζεται η Ελεονώρα Μελέτη. Και όταν λέμε ετοιμάζεται εννούμε ότι φτιάχνει... βαλίτσες, αφού ήδη αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο.

Πριν λίγες μέρες, ο σταθμός του Νέου Φαλήρου είχε ανακοινώσει μέσα από δελτίο τύπου ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι αυτή που θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή για το Survivor με παρασκήνιο και κομμένες στιγμές από τα επεισόδια.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα:"Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια ξεκινάει τη συνεργασία της με μία νέα εκπομπή που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η «Διάσημη» δημοσιογράφος και «Μαχητής» της τηλεόρασης θα παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή «#Survivor». Το παιχνίδι φαινόμενο που λατρεύουν οι τηλεθεατές αποκτά τον Απρίλιο τη δική του εκπομπή. Παρασκήνια, παραλειπόμενα από όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, πολλές εκπλήξεις και γυρίσματα σε Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο, με την «#Survivor» Ελεονώρα Μελέτη. Καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ."

Τώρα, η όμορφη παρουσιάστρια είναι πανέτοιμη για τη νέα αυτή... εξωτική εμπειρία και μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αποκάλυψε τον λόγο που θα πάει...εσπευσμένα. Και δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της παίκτη, τον Ντάνο, Γιώργο Αγγελόπουλο που μάλιστα αυτήν την εβδομάδα είναι υποψήφιος.

Δείτε το μήνυμα της στο Twitter με την φωτογραφία του εισιτηρίου της: