18 Απριλίου 2017

Παραδόθηκε ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του οπαδού της Μπελγκράνο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Οσκαρ Γκόμες, θεωρούμενος εγκέφαλος της δολοφονίας του φιλάθλου της Μπελγκράνο, Εμανουέλ Μπάρμπο, που δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, ρίχθηκε από τις εξέδρες και άφησε τη Δευτέρα του Πάσχα στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή.


Όπως επιβεβαίωσαν αστυνομικές πηγές, ο Γκόμες, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο αρχηγείο της αστυνομίας στην επαρχία της Κόρδοβα και παραδέχτηκε ότι μόνο υποκίνησε πολλούς οπαδούς της ομάδας να επιτεθούν στον άτυχο Μπάλμπο.

Ηη εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, Λιλιάνα Σάντσες, επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα και πως υπάρχουν ήδη τέσσερις κρατούμενοι.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που μεταδίδονται από τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ο 22χρονος Μπάλμπο, χτυπήθηκε βάναυσα και ρίχτηκε από τις εξέδρες στο γήπεδο "Mario Alberto Kempes", κατά την διάρκεια του ντέρμπι με την Ταγιέρες.

Click4more: Δραματική εξέλιξη για τον άτυχο οπαδό! Τον... πέταξε στο κενό ο δολοφόνος του αδερφού του
Να αναφέρουμε πως ο Γκόμες θεωρείται υπεύθυνος και για τον θάνατο του αδερφού του -14χρονου τότε-Ραούλ Μπάλμπο, πριν από τέσσερα χρόνια, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του θύματος.