18 Απριλίου 2017

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ! Η πρώην του Ολάντ Ζιλί Γκαγιέ, κάτω από άκρα μυστικότητα, στην Αίγινα

Στην Αίγινα πέρασε τις ημέρες του Πάσχα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και έχασε μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσει τη Ζιλί Γκαγέ,  που πέρασε περίπου μία εβδομάδα στο «Αιγινήτικο Αρχοντικό».

Ο λόγος της επίσκεψης της ηθοποιού, που έγινε πιο γνωστή λόγω της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ήταν... φωτογράφιση για το γαλλικό περιοδικό «Gala» που κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου με τίτλο «Η ζωή στο φως της ηµέρας».


Η φωτογράφιση, όπως αναφέρει το «saronicmagazine» πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα σε διάφορα σημεία του νησιού, όπως η ακροθαλασσιά της Πέρδικας, το γραφείο του δημάρχου στο Παλαιό Δηµαρχείο, το παραδοσιακό καφενείο του Μοίρα, το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και κάποιες γωνιές του «Αιγινήτικου Αρχοντικού», όπου αποτυπώνεται η καλαισθησία της οικοδέσποινας.

«Μόνο τα πιάτα που δεν µου έπλενε…» λέει η Ρένα Κάππου, εκθειάζοντας την ευγένεια και την απλότητα της Γαλλίδας ηθοποιού, που της υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει στο νησί.


Η Γκαγιέ είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν την Αίγινα, µε τη μητέρα της, που ήταν πολύ φίλη με την αείμνηστη Pένα Dumas, του οίκου Hermes. Η τελευταία, ως γνωστόν, και ο σύζυγός της αγαπούσαν ιδιαίτερα το νησί, διατηρώντας µάλιστα και σπίτι στην Παχειοράχη. Το ζεύγος άλλωστε, κατόπιν επιθυμίας και των δύο, έχουν ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού.




Πηγή: www.saronicmagazine.com