11 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ Κ@ΤΟΥΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο σταλινοαλήτης Σπίρτζης «βάφτισε» τις νέες σήραγγες Τεμπονέρας και καπετάν Νικήτας

[Ποιος ήταν δηλ. ο Τεμπονέρας; Ένας κάφρος που σκαρφάλωσε τα κάγκελα για να πλακωθεί με άλλους κάφρους και να κάνει κατάληψη στο σχολείο! Απλά αντί να σκοτώσει, σκοτώθηκε... Αυτός ήταν! Αν η ΝΔ δεν αλλάξει τα ονόματα τουλάχιστον να χαμηλώσει τις πινακίδες... για να κατο@ράει ο κόσμος πάνω τους! Άι στο διά@λο με τους αλήτες!]

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, εγκαινιάζουν αυτή την ώρα στη δυτική είσοδο του νότιου κλάδου -με κατεύθυνση προς Αθήνα- τις σήραγγες της Παναγοπούλας.


Τα ονόματα που επελέγησαν από την πολιτική ηγεσία για να δοθούν σε δύο από τις νέες σήραγγες της Ολυμπίας Οδού είναι «Ανδρέας Παπανδρέου» και «Κωστής Στεφανόπουλος», όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη οδική σήραγγα της χώρας με μήκος 4χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα πίσω από την Μεγάλη Σήραγγα Τεμπών που είναι 6χλμ και την Σήραγγα Δρίσκου 4,5χλμ στην Εγνατία.

Με την λειτουργία τους θα εξασφαλίσουν την ασφαλή διέλευση των οδηγών από την επικίνδυνη λόγω κατολισθητικών φαινομένων περιοχή της Παναγοπούλας.

Πως θα ονομαστούν οι σήραγγες:

- η σήραγγα της Αιγείρας θα πάρει το όνομα του Πάνου Μυλωνά, του φοιτητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο

- η σήραγγα της Ακράτας θα πάρει το όνομα του αντιστασιακού καπετάν Νικήτα

- η σηραγγα Πλατάνου θα πάρει το όνομα του ποιητή Κωστή Παλαμά

- στη σήραγγα της Βολίμης θα δοθεί το όνομα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου

- η σήραγγα του Πάνορμου θα πάρει το όνομα του αδικοχαμένου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα

- η σήραγγα Παναγοπούλας θα πάρει, το όνομα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου