11 Απριλίου 2017

Αυτή είναι η πιο σ@ξι «βασίλισσα» του Instagram -Βγάζει 2.100 ευρώ από μόνο ένα post [εικόνες]

Η Ροζάνα Άρκλ μοντέλο στο Instagram και τηλεπερσόνα δεν φανταζόταν ποτέ πως θα βγάζει χιλιάδες ευρώ από το Instagram και συγκεκριμένα από μόνο μία δημοσίευση.

Κι όμως, η καλλονή από την Νέα Ζηλανδία όχι μόνο έχει περισσότερους από 3 εκατ. ακολούθους στο Instagram, αλλά η ίδια ασχολείται αποκλειστικά με αυτό, κερδίζοντας μέχρι και 2.100 ευρώ για κάθε δημοσίευσή της.

Έχοντας ήδη αγοράσει δικό της καινούργιο σπίτι από τα χρήματα που βγάζει μέσω Ιnstagram, η ίδια αποκάλυψε στη Daily Mail όλα τα μυστικά της για το πως έγινε η βασίλισσα του Instagram με εκατομμύρια ακολούθους και υψηλές απαιτήσεις.

Οι συμβουλές της:

Να επενδύσεις σε μία καλή digital κάμερα με πρόσβαση στο Widi, ώστε να μπορείς να στέλνεις τις φωτογραφίες κατευθείαν στο κινητό σου.

Να έχεις φωτογραφίες πολύ καλής ποιότητας

Να ποστάρεις φωτογραφία στο Instagram από τις 6 μιση το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ ή πριν πας στην δουλειά σου το πρωί.

Να υπάρχει επικοινωνία με όσους σε ακολουθούν, όπως να κάνεις ερωτήσεις του τύπου «Από που είστε;» ή να τους ζητάς να κάνουν tag.

Η Ροζάνα αναφέρει πως το ποσό χρημάτων που παίρνει εξαρτάται από τους πόσους followers έχει, ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά η ίδια κερδίζει περίπου 1 ευρώ για κάθε 1.000 followers.

«Δε νομίζω ότι είμαι διαφορετική από τα άλλα μοντέλα του Instagram που υπάρχουν. Απλά είχα πάντα ένα πάθος με την φωτογραφία. Το Facebook μου είχε ήδη αρκετούς φίλους από τη παρουσία μου στο ριάλιτι, όμως ήταν μια συγκεκριμένη φώτο που μέσα σε μία νύχτα με πήγε από τους 600 χιλιάδες followers σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο!» ανέφερε.

Η Ροζάνα τόνισε ότι η επιτυχία της στα social media της επιτρέπει να ταξιδεύει συχνά, να έχει αγοράσει το δικό της σπίτι και να πηγαίνει όσο συχνά θέλει για να βλέπει την οικογένειά της στη Νέα Ζηλανδία.