29 Απριλίου 2017

Σε ανύπαρκτης κυκλοφορίας ΣΥΡΙΖOφυλλάδες σκορπά τα λεφτά των ΕΛΠΕ ο Τσοτσορός

Πρωτοφανή πρόκληση συνιστά η απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Πετρελαίων να σκορπά απλόχερα κρατικό χρήμα, μέσω κρατικής διαφήμισης, σε ανύπαρκτης κυκλοφορίας ΣΥΡΙΖΟφυλλάδες.


Την ίδια στιμή που δεν υπάρχει σήμερα διαφήμιση των ΕΛΠΕ στις πρώτες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες (π.χ. Το ΒΗΜΑ), ολοσέλιδες καταχωρήσεις των Ελληνικών Πετρελαίων κοσμούν τα οπισθόφυλλα «εφημερίδων» που κανείς δεν είναι βέβαιος αν κυκλοφορούν!

Η ευθύνη για αυτή την άθλια πρακτική, ακριβώς το ίδιο γίνεται και στο διαδίκτυο όπου τα banner των ΕΛΠΕ βρίσκονται με χρυσοπληρωμένες εντολές διαφήμισης σε όλα τα καθεστωτικά sites, φέρει ο πρόεδρος του ομίλου, Στάθης Τσοτσορός.

Ο οποίος, ακόμη και αν δεν γνωρίζει (αυτό πιστεύουμε και εμείς) πως και ποιος μοιράζει τη διαφήμιση του Ομίλου στον οποίο προΐσταται, έχει την αποκλειστική ευθύνη.

Όπως μάλιστα μαθαίνουμε η ΝΔ παρακολουθεί πολύ στενά τις πρακτικές που ακολουθεί η διοίκηση των ΕΛΠΕ αλλά και άλλων κρατικών φορέων σε ότι έχει να κάνει με το μοίρασμα της κρατικής διαφήμισης. Και αναμένονται εξελίξεις…

http://www.lykavitos.gr/archives/459119