13 Απριλίου 2017

"Καυτή" παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι ιερόδουλη και απολύθηκε! [pics]

Μία παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού της Βοσνίας απολύθηκε μετά από κύμα παραπόνων που έφτασαν στο κανάλι, όταν παραδέχθηκε πως παράλληλα εργάζεται και ως... ιερόδουλη!


Η 26χρονη Senada Nurkic παρουσίαζε την εκπομπή "The Powerful Program" στον τηλεοπτικό σταθμό "Pink" και στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου αποκάλυψε ότι εμπλέκεται με την πορνεία, κάτι που πυροδότησε ένα... τσουνάμι παραπόνων που τελικά οδήγησε στην απόλυσή της και την διακοπή της εκπομπής της.

Ένας εκπρόσωπος του σταθμού επιβεβαίωσε την διακοπή της εκπομπής, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφέρει την... πραγματική αιτία. "Παρόλο που η εκπομπή ήταν ψυχαγωγική και χωρίς καμία πρόθεση προσβολής ή ταπείνωσης -και τα νούμερα ήταν υψηλά- η διοίκηση αποφάσισε να την αφαιρέσει από την βραδινή ζώνη, εξαιτίας των πολυάριθμων παραπόνων από τηλεθεατές", είπε χαρακτηριστικά.

Η Nurkic, που χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "Maca Diskrecija" (σ.σ. δεν μπορεί να... μεταφραστεί), είχε πρόσφατα και μία ακόμη περιπέτεια, αφού το Instagram απενεργοποίησε τον λογαριασμό της, επειδή δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της (οι οποίες επίσης δεν είναι... δημοσιεύσιμες αλλά υπάρχουν ακόμα στο Twitter).

"Η πορνεία είναι μία δουλειά όπως όλες οι άλλες. Δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό", δήλωσε μετά την αποκάλυψη η 26χρονη στο Kurir και παρόλο που στη χώρα η πορνεία είναι παράνομη, η παρουσιάστρια τονίζει πως δεν φοβάται τίποτα λόγω... γνωριμιών.

"Δεν φοβάμαι τη φυλακή. Αυτοί που θέλουν να με κλείσουν μέσα θα έπρεπε να με βοηθήσουν να πληρώσω τους λοαγριασμούς μου και να βγάλω τα χρήματα που χρειάζομαι για να ζήσω. Ο σύντροφός μου είναι πολιτικός και δεν θα επιτρέψει να με συλλάβουν", τονίζει χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας τους πελάτες της, η Nurkic δηλώνει: "Οι υπηρεσίες μου παρέχονται κυρίως σε επιχειρηματίες. Όταν οι σύζυγοί τους δεν είναι στο σπίτι, πηγαίνω και συμμετέχω σε σεξουαλικά πάρτι. Κυρίως είναι όμορφοι άνδρες και μερικά κορίτσια μπορούν μόνο να ονειρευτούν κάτι τέτοιο, το ορκίζομαι. Επιπλέον, με πληρώνουν και μου κάνουν κάποια ακριβά δώρα - αρώματα, ρούχα και κοσμήματα".













Πηγή: rt.com