13 Απριλίου 2017

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πριν το Survivor: Το XFactor, το χάντμπολ και το Πολυτεχνείο

Το Survivor για την Ειρήνη Παπαδοπούλου τελείωσε. Δείτε άγνωστες πτυχές της ζωή της πριν από το παιχνίδι. Οι σπουδές στο Πολυτεχνείο, το τραγούδι και ο... Γιώργος Θεοφάνους!

Δυναμική. Ξεχωριστή. Δίκαιη. Αγωνίστρια. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μια αληθινή... Survivor της ζωής.
Μία από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως το παιχνίδι για αυτήν την αληθινή "Μπουλντόζα" όπως την φώναζαν, δεν έληξε άδοξα...

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1985 στο Καζακστάν από Έλληνες γονείς και σε ηλικία τεσσάρων ετών εγκαταστάθηκε στο Μενίδι. Στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια και έχει διακριθεί στο χάντμπολ με το οποίο ασχολιόταν για πολλά χρόνια επαγγελματικά. Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου όμως το όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει τραγουδίστρια.


Η "Μπουλντόζα" του Survivor, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή της στο X Factor 1, που προβλήθηκε στους δέκτες μας το 2008, όταν ήρθε σε κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Εκπροσωπείς μια γενιά τραγουδιστών που εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω στην ελληνικη δισκογραφία. Πανέμορφα κορίτσια με μέτριες φωνές. Κι όσο περνάει από το χέρι μου, εγώ θα τις κόβω», είχε δηλώσει ο κριτής για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία δεν κατάφερε να μείνει αρκετό καιρό στο σόου.


Και εκεί που νόμιζε ότι το όνειρό της για καριέρα στο τραγούδι απομακρυνόταν, στην πραγματικότητα, αυτό ήταν που της έδωσε το εισιτήριο για μια καριέρα σε πετυχημένες πίστες και συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί καλλιτέχνες, όπως με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Δέσποινα Βανδή, την Πέγκυ Ζήνα, τον Αντώνη Ρέμο, τον Κώστα Μαρτάκη και την Πάολα. Μετά το παιχνίδι, κέρδισε μια θέση σε σχήμα του Πάνου Κιάμου έπειτα από οντισιόν, ενώ μεγάλη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν βρέθηκε στην πίστα του «Romeo» αλλά και στο Vertu.


Η ίδια ύστερα από χρόνια απάντησε για τις κακές κριτικές που είχε δεχθεί από τον Θεοφάνους: «Τα talent shows που υπάρχουν στην τηλεόραση εξυπηρετούν την τηλεόραση και τίποτα άλλο. Και εμείς οι τραγουδιστές που θέλουμε να αναδειχθούμε από τα talent shows πρέπει να συνειδητοποιούμε ότι εκμεταλλευόμαστε τηn προβολή και συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Δεν τα ήξερα τότε αυτά και τα έπαιρνα πολύ προσωπικά και μέσα μου και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Αν είχα την ωριμότητα που έχω σήμερα δεν θα πήγαινα. Δεν ήμουν έτοιμη ούτε φωνητικά αλλά ούτε ψυχολογικά. Πήρα μεν μια προβολή αλλά πήρα αρνητική κριτική. Όταν το όνειρό μου ήταν να γίνω τραγουδίστρια και άκουγα αρνητικές κριτικές μπορεί να μου κοβόταν και το όνειρό μου. Έκανα πολύ καιρό να ανέβω ψυχολογικά και να το ξεπεράσω. Πήγαινα σε οντισιόν και πάθαινα πανικό ότι θα κριθώ τόσο αυστηρά όπως εκεί».


Το 2013 αποτελεί ακόμα μια χρονιά-σταθμό για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς συνεργάστηκε με τον γνωστό ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη Φοίβο, ο οποίος της έδωσε το μεγάλο σουξέ «Και τι δεν θα δινα». Αργότερα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου κυκλοφόρησε το πολύ επιτυχημένο single «Ο Καινούργιος Έρωτας Σου», το οποίο της έγραψε ο καλλιτέχνης των μεγάλων επιτυχιών Παντελής Παντελίδης.


Σύμφωνα με το tlife, τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη, τον πρώην σύζυγο της Ντορέττας Παπαδημητρίου, με τον οποίο ζει την απόλυτη ευτυχία. Μάλιστα, σε συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς η Ειρήνη Παπαδοπούλου δε διστάζει τονίσει πως έχει καλή σχέση με την λέξη «γάμος» και πως δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να επισημοποιήσει μια σχέση που πιστεύει.


Δείτε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου από το κανάλι του Epsilon, το 2015:


Πριν τη συμμετοχή της στο Survivor, η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είχε ένα τροχαίο που την έκανε να αναεθωρήσει κάποια πράγματα...

«Για ένα αδιευκρίνιστο λόγο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο και σχεδόν ντεραπάρισε, αφού γύρισε στο πλάι. Το συγκεκριμένο περιστατικό με φόβισε, καθώς μου θύμισε το τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Παντελής Παντελίδης, αλλά επίσης μου υπενθύμισε πως ζούμε μόνο μία φορά», είχε δηλώσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο περιοδικό People.


Κάτι την έκανε όμως να πάρει μέρος στο Survivor, να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου, να είναι η μοναδική ισχυρή φωνή στο παιχνίδι και τελικά να φύγει όποτε θελήσει εκείνη...

Δείτε τι είχε αποκαλύψει η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τους Διάσημους, από τους οποίους δεχόταν συνεχώς κριτική αλλά και στιγμές της σε αγωνίσματα που τις πιο πολλές φορές χάριζε εύκολα τη νίκη στην ομάδα της:



Μια αληθινή...Survivor που ήρθε, έκανε την αποστολή της και φεύγει με ψηλά το κεφάλι!