12 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης - Πως αποχαιρέτισε [βίντεο]


-Απίστευτη φράση Χανταμπάκη για τον τραυματισμό του Αγγελόπουλου! Απορημένη κοιτούσε η Παπαδοπούλου  
-Απρόσμενος καβγάς Χρανιώτη – Παπαδοπούλου! «Να ελέγξεις την παράνοιά σου»!
-Μαλλιά κουβάρια Μπο – Παπαδοπούλου! Έξαλλος ο Κοκκινάκης άρχισε να φωνάζει!

-Tι υποσχέθηκε στους παίκτες ο Acun Ilicali!
-Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την ένωση των δύο ομάδων!

Εκτός Survivor βρίσκεται ο Στέλιος Χανταμπάκης. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να φύγει από τον Αγιο Δομήνικο και να παραμείνουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης.

«Όλα είναι καλά, είναι ένα παιχνίδι, προσπάθησα… Θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να έχω αφήσει ανοικτό κάτι πίσω μου. Φεύγω γεμάτος. Νιώθω όπως ένιωθα και πριν την απόφαση και πάω σε κάτι πιο όμορφο», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.


Απίστευτη φράση Χανταμπάκη για τον τραυματισμό του Αγγελόπουλου! Απορημένη κοιτούσε η Παπαδοπούλου  

Δείτε τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών!

Πρόβλημα με τα δάχτυλα του ποδιού του αντιμετωπίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor. Ο Σκιαθίτης πονούσε σήμερα πάρα πολύ, ειδικά μετά το αγώνισμα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζήτησε να ενημερώσουν τον γιατρό, προφανώς.

Η όλη κατάσταση, όμως, φαίνεται πως δεν… άρεσε στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος έριξε μπηχτή ότι ίσως και να το κάνει επίτηδες. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από τα λεγόμενά του: «Ε, τώρα θυμήθηκε ότι έχει σπασμένα δάχτυλα, αφού το έχει τόσο καιρό».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τον κοιτούσε σαστισμένη, προφανώς, μην μπορώντας να πιστέψει ότι άκουσε αυτό από τον συμπαίκτη της.


Απρόσμενος καβγάς Χρανιώτη – Παπαδοπούλου! «Να ελέγξεις την παράνοιά σου»!

«Δεν συζητάω μαζί σου όταν ειρωνεύεσαι, δεν μου αρέσουν οι ειρωνείες. Δεν δέχομαι από σένα να με ειρωνεύεσαι».

Καβγάς μεταξύ Γιώργου Χρανιώτη και Ειρήνης Παπαδοπούλου σημειώθηκε αργά το βράδυ στην παραλία των Διασήμων στο Survivor. Η συζήτηση ξεκίνησε για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την τραγουδίστρια, που έχει απομονωθεί από την ομάδα, και κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον ηθοποιό, τον ειρωνεύτηκε και αυτό δεν του άρεσε καθόλου.

«Δεν συζητάω μαζί σου όταν ειρωνεύεσαι, δεν μου αρέσουν οι ειρωνείες. Δεν δέχομαι από σένα να με ειρωνεύεσαι. Σταμάτα να με ειρωνεύεσαι αν θέλεις να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε. Έχω όλη την καλή διάθεση να έρθω από εκεί και να σου πω να μην σηκωθείς και φύγεις με οικειοθελή αποχώρηση και να κάτσεις να περιμένεις και να ελέγξεις την παράνοιά σου. Σταμάτα να νομίζεις ότι έχουμε έρθει όλοι και σε αντιμετωπίζουμε σαν μια μουρλή που έχει σκάσει από το διάστημα», της είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο παικτών…


Μαλλιά κουβάρια Μπο – Παπαδοπούλου! Έξαλλος ο Κοκκινάκης άρχισε να φωνάζει!

«Πάλι με σένα θα ασχολούμαστε; Φάε όσο θες και σταμάτα. Μ’ ακούς τι σου λέω; Μη μιλάς όταν μιλάω για να ακούς τι λέω».

Αρπάχτηκαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Μπο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και ο λόγος ήταν οι καρύδες. Η ένταση ανέβηκε πολύ γρήγορα, ενώ και ο Κώστας Κοκκινάκης έγινε έξαλλος με τα όσα έλεγε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Πάλι με σένα θα ασχολούμαστε; Φάε όσο θες και σταμάτα. Έρχεσαι και βάζεις τα χέρια μπροστά στον άνθρωπο που μαγειρεύει. Το έχεις κάνει τρεις φορές. Μ’ ακούς τι σου λέω; Μη μιλάς όταν μιλάω για να ακούς τι λέω», της είπε ο Μπο.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε και στη συνέχεια παρενέβη και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος εκνευρίστηκε γι’ ακόμα μία φορά μαζί της.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην καλύβα…


Tι υποσχέθηκε στους παίκτες ο Acun Ilicali!

Δείτε τι είπε σε Διάσημους και Μαχητές ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού!
Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος του Survivor, ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, υποσχέθηκε σε Διάσημους και Μαχητές πως το καλοκαίρι θα τους φιλοξενήσει όλους στη Μύκονο για τρεις μέρες.

«Μετά το Survivor θα πάρω όλους όσους βρίσκεστε εδώ στη Μύκονο για τρεις ημέρες. Για τρεις νύχτες θα είστε φιλοξενούμενοί μου», υποσχέθηκε ο Acun Ilicali.


Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την ένωση των δύο ομάδων!

Πότε θα ενωθούν οι δύο ομάδες σε μια παραλία;

Στο αποψινό συμβούλιο του Survivor, στο οποίο αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πότε θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων.

Μία κίνηση που σίγουρα θα αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι, καθώς όπως είπε και ο παρουσιαστής, θα είναι σαν να ξεκινούν όλοι από μηδέν.

«Όσο μειώνονται οι παίκτες, τόσο πλησιάζουμε και στην ημέρα της ένωσης. Γνωρίζετε ήδη ότι σε πολύ λίγο καιρό, για να είμαι ακριβής μετά από μία ακόμα αποχώρηση, οι δύο ομάδες θα ενωθούν σε μία παραλία και αυτό πλέον θα αλλάξει τα πάντα. Αυτό είναι σαν να ξεκινάμε πάλι από το μηδέν», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.


Πηγή zappit