Γκάφα κεντρικής παρουσιάστριας! Ήταν στον αέρα αλλά αυτή χάζευε! [vid]

Γκάφα που πάει για... Όσκαρ! Κεντρική παρουσιάστρια χάζευε και δεν πήρε είδηση ότι ήταν στον αέρα. Μετά από αυτό, απολύθηκε!


Το έχουμε νιώσει όλοι! Η στιγμή που είσαι στο γραφείο, χαζεύεις, σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά και ξαφνικά το αφεντικό σου μπαίνει μέσα! Η τρομάρα δεν περιγράφεται και το ίδιο ακριβώς έπαθε και η παρουσιάστρια του παρακάτω βίντεο.

Η Natasha Exelby είναι η κεντρική παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων σε μεγάλο κανάλι της Αυστραλίας και νομίζοντας ότι ακόμα ο κόσμος παρακολουθεί το παιχνίδι, εκείνη αμέριμνη κοιτά ένα καλώδιο και χαζεύει. Κανείς δεν την προειδοποίησε ότι βγήκε στον άερα, μέχρι που κοίταξε απέναντι την κάμερα, και το πήρε είδηση.

Η έπληξη της ήταν μεγάλη και αυτά τα λίγα κλάσματα δευτερόλεπτου άγγιξαν χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο και σχόλια στο Twitter. Το δυσάρεστο όμως είναι ότι μετά από αυτό, η Natasha Exelby έχασε τη δουλειά της.

Δείτε το viral βίντεο:Γκάφα κεντρικής παρουσιάστριας! Ήταν στον αέρα αλλά αυτή χάζευε! [vid] Γκάφα κεντρικής παρουσιάστριας! Ήταν στον αέρα αλλά αυτή χάζευε! [vid] Reviewed by Dexi Extrem on 11:07 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: