18 Μαΐου 2017

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας άνδρας είναι νεκρός, όπως μεταδίδει το Reuters στην Times Square, σύμφωνα με την Telegraph όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς. Οι αρχές της Νέας Υόρκης έσπευσαν στο σημείο. Αδιευκρίνιστο είναι ακόμη το εάν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο οι μνήμες όλων πήγαν σε αντίστοιχες τρομοκρατικές ενέργειες. Τα καταστήματα στην Times Square έχουν αποκλειστεί, μέχρι να διευκρινιστεί αν πρόκειται για τροχαίο ή κάτι άλλο. Το ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση 42ης και 7ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης. Οι αρχές της Νέας Υόρκης αναφέρουν ότι τα θύματα που τραυματίστηκαν είναι 13 ενώ το RT ανεβάζει στους 20 τον αριθμό των τραυματιών. Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες σύλληψης του οδηγού του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι 26χρονος έγχρωμος από το Μπρονξ. Πηγή: Εκτακτο: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην καρδιά της Νέας Υόρκης -Ενας νεκρός, 13 τραυματίες [LIVE-εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας άνδρας είναι νεκρός, όπως μεταδίδει το Reuters στην Times Square, σύμφωνα με την Telegraph όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς.


Οι αρχές της Νέας Υόρκης έσπευσαν στο σημείο. Αδιευκρίνιστο είναι ακόμη το εάν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο οι μνήμες όλων πήγαν σε αντίστοιχες τρομοκρατικές ενέργειες. Τα καταστήματα στην Times Square έχουν αποκλειστεί, μέχρι να διευκρινιστεί αν πρόκειται για τροχαίο ή κάτι άλλο.

Το ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση 42ης και 7ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης αναφέρουν ότι τα θύματα που τραυματίστηκαν είναι 13 ενώ το RT ανεβάζει στους 20 τον αριθμό των τραυματιών.

Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες σύλληψης του οδηγού του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι 26χρονος έγχρωμος από το Μπρονξ.