Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει 15χρονο

«Πρόκειται για έναν εφιάλτη. Δεν το πιστεύω...»! Με τα λόγια αυτά, εμφανώς σοκαρισμένος περιγράφει ένας Αμερικανός τη στιγμή που εκτυλίσσεται στο νοτιοδυτικό Κονέκτικατ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν ένας αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει ένα 15χρονο αγόρι.


Ένας πολίτης που βρισκόταν στο σημείο, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τις δραματικές στιγμές τόσο για τους πρωταγωνιστές αυτής της εφιαλτικής ιστορίας, όσο και για εκείνους που έτυχε να αντικρίσουν την εικόνα, ως απλοί παρατηρητές.

Το 15χρονο αγόρι έχει πέσει μπρούμητα στην άσφαλτο και ο άνθρωπος που καταγράφει με το βίντεο δεν μπορεί να το πιστέψει: «Τον πυροβόλησαν, τον πυροβόλησαν...», λέει με τρεμάμενη φωνή.

Η αστυνομία είπε στην οικογένεια ότι ο μικρός πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Ωστόσο, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε άλλα, καθώς είχε δεχθεί πολλές σφαίρες στο σώμα και στα άκρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ένστολοι έκαναν έλεγχο για κλεμμένο όχημα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και εκείνος δεν υπάκουσε.

Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, ο 15χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε με το αυτοκίνητο τουλάχιστον έναν αστυνομικό. Τότε άρχισαν να πυροβολούν και να εξελιχθεί με αυτόν τον τραγικό τρόποη ιστορία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο...

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει 15χρονο Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει 15χρονο Reviewed by Dexi Extrem on 11:17 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: