09 Μαΐου 2017

Τραγελαφικό! Ο εξαφανισμένος 19χρονος στρατιώτης μέσω Τουρκίας πήγε Βόλο για να δει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

- Από τις 3 Μαΐου έχει εξαφανιστεί ο νεαρός από την μονάδα του, ενώ δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του
- Ο 19χρνος ο οποίος είχε μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου
- Από εκεί πήγε τελικά στον Βόλο προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Η υπόθεση είναι για γέλια και για κλάματα μαζί...

Ο 19χρνος ο οποίος είχε μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου είναι από χθες βράδυ στο σπίτι του, ωστόσο πλέον θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις προς την Εθνική Φρουρά και την Αστυνομία.

Πληροφορίες της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Μαρίας Κωνσταντίνου, αναφέρουν πως ο 19χρονος αφού πρώτα ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία κατευθύνθηκε στον Βόλο προκειμένου να παρακολουθήσει την "τιτανομαχία" ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου. Χθες, από Θεσσαλονίκη επέστρεψε αεροπορικώς στην Πάφο και πλέον βρίσκεται ασφαλής στην οικογενειακή εστία...

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καταγγελία ο πατέρας του, ο γιος του είχε λάβει υπηρεσιακή άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί, κάτι το οποίο ήταν εν αγνοία του.

Την Παρασκευή είχε δηλώσει στους γονείς του ότι είχε περάσει στα κατεχόμενα προκειμένου να ξεκουραστεί, ωστόσο το περασμένο Σάββατο το τελευταίο ίχνος του εντοπίστηκε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, επιβιβαζόμενος σε πτήση προς Κωνσταντινούπολη, οπότε έκτοτε δεν έχει πλέον δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Εφόσον σήμερα ο 19χρονος δεν μετέβαινε στην μονάδα του, 3 μέρες δηλαδή αφότου έλειπε απ εκεί, θα κηρυσσόταν λιποτάκτης, ωστόσο δεν αποκλείονται κάποιας μορφής συνέπειες εις βάρος του, καθώς δεν είχε λάβει την ειδική άδεια η οποία απαιτείται, προκειμένου να ταξιδέξει ως στρατεύσιμος εκτός Κύπρου, επιλέγοντας να παρανομήσει, περνώντας στα κατεχόμενα και από κει στην Τουρκία, βυθίζοντας βέβαια στην αγωνία τους οικείους του.

http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=219191&catid=31