Ταυτοποιήθηκαν 22 χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ -Φρουρούμενος στο νοσοκομείο Βόλου ο «μαχαιροβγάλτης»

Στελέχη των Υποδιευθύνσεων Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, Αθήνας και Θεσσαλονίκης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν 23 χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.


Συγκεκριμένα τα περισσότερα από τα άτομα που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια της ντροπής του τελικού κυπέλλου της 6ης Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πλεόν γνωστά στις Αρχές. Συγκεκριμένα την Αθήνα, έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 15 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει ταυτοποιήσει 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ.
   
Ανάμεσα τους είναι και δράστης που φαινόταν με μαχαίρι να πλήττει αντίπαλο οπαδό, πάνω στην πεζογέφυρα του σταδίου, ταυτοποιήθηκε, είναι χούλιγκαν της ΑΕΚ, ο οποίος είχε τραυματιστεί και αυτός από μαχαίρι και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για σεσημασμένο χούλιγκαν, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για παρόμοιες έκνομες ενέργειες και επεισόδια σε γήπεδα.
Ταυτοποιήθηκαν 22 χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ -Φρουρούμενος στο νοσοκομείο Βόλου ο «μαχαιροβγάλτης» Ταυτοποιήθηκαν 22 χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ -Φρουρούμενος στο νοσοκομείο Βόλου ο «μαχαιροβγάλτης» Reviewed by Dexi Extrem on 12:28 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: