13 Μαΐου 2017

Φωτοβολίδα Μαξίμου: Η αστεία ΣΥΡΙΖΑία έκανε έφοδο στο σπίτι Παπαντωνίου και το διέρρευσε μετά 4 μέρες

Να βρείτε τι στο λαπτοπ του μετά από 17 χρόνια ρε καραγκιόζηδες;

Νέο κακόγουστο κυβερνητικό σώου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η συζήτηση στην Βουλή για τα σκληρά μέτρα που θα ψηφίσουν «και με τα δύο χέρια» οι 153 αδίστακτοι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Αφού αργά το βράδυ της Παρασκευής, «κύκλοι» της Δικαιοσύνης διέρευσαν στους δικαστικούς συντάκτες την «είδηση» πως εισαγγελείς έκαναν «έφοδο» στο σπίτι του Γιάννου την Δευτέρα για να βρουν «στοιχεία» για το… 2000 (!) – με δεκαεφτά χρόνια καθυστέρηση – μετά το φιάσκο της Εξεταστικής στην Βουλή για τον Γιάννο, στην οποία τόσα επένδυε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση θα εκινείτο στην σφαίρα του ΓΕΛΟΙΟΥ, εάν (δυστυχώς) στο άθλιο αυτό κυβερνητικό επικοινωνιακό σώου δεν συμμετείχε και μερίδα «πρόθυμων» δικαστικών λειτουργών που δρουν ως το «μακρύ χέρι» του παρακρατικού μηχανισμού του καθεστώτος.

Πάμε τώρα στην… μπαγιάτικη είδηση για το Γιάννο όπως την μεταδίσει το ΑΠΕ

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου πραγματοποίησαν στις αρχές της εβδομάδας οι εισαγγελείς διαφθοράς με εντολή της νέας προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Η έφοδος των εισαγγελέων έγινε με άκρα μυστικότητα στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται από την Δικαιοσύνη για υποθέσεις παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα την περίοδο της θητείας του κ. Παπαντωνίου στο υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας , υπόθεση για την οποία πρόσφατα η Εισαγγελία Διαφθοράς άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα .

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελείς πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους και στο γραφείο του πρώην υπουργού προκειμένου να αναζητήσουν στοιχεία για την έρευνα των δικαστικών αρχών , καθώς πλην της Εισαγγελίας Διαφθοράς για την περίοδο της υπουργίας του κ. Παπαντωνίου διενεργείται ήδη ποινική έρευνα από την ανακρίτρια Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα. Το κλιμάκιο των εισαγγελέων που έκαναν έφοδο στους χώρους του κ. Παπαντωνίου φέρονται να κατέσχεσαν έγγραφα καθώς και αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών τα οποία αξιολογούνται και αντιπαραβάλλονται με στοιχεία που ήδη κατέχει η Δικαιοσύνη, όπως τραπεζικοί λογαριασμοί της συζύγου του, συμβάσεις εξοπλιστικών και άλλα που αφορούν τίτλους ιδιοκτησίας του ζευγαριού, ακίνητα που απέκτησαν μετά το 2000. Από την αξιολόγηση των στοιχείων αυτών αναμένεται να κριθούν οι επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης.