10 Μαΐου 2017

Οι καλλονές στρατιωτίνες του Πούτιν -Εντυπωσίασαν στην παρέλαση [εικόνες] Φωτογραφία: AP Φωτογραφία: AP ΚΟΣΜΟΣ 10|05|2017 16:34 -A+A Την Τρίτη 9 Μαΐου, οι Ρώσοι γιόρτασαν επισήμως την Ημέρα της Νίκης, με χιλιάδες γυναίκες μέλη του Ρώσικου στρατού να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία και να κλέβουν την παράσταση. Η Ημέρα της Νίκης σηματοδοτεί την νίκη της Ρωσίας επί των Γερμανών κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Χθες ήταν η 72η επέτειος της εν λόγω εθνικής γιορτής και οι Ρώσοι τίμησαν για ακόμη μια φορά τις σκληρές μάχες τεσσάρων ετών που πραγματοποίησαν οι πρόγονοι τους ενάντια στην Ναζιστική Γερμανία. Η γιορτή αυτή καθιερώθηκε από τον Στάλιν και κάθε χρόνο αποτελεί μια ευκαιρία για τους Ρώσους να τιμήσουν την ιστορία και την παράδοση τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες άνθρωποι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις του Βλάντιμιρ Πούτιν να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία. Πηγή Φωτογραφιών: AP Πηγή: Οι καλλονές στρατιωτίνες του Πούτιν -Εντυπωσίασαν στην παρέλαση [εικόνες] | iefimerida.gr

Την Τρίτη 9 Μαΐου, οι Ρώσοι γιόρτασαν επισήμως την Ημέρα της Νίκης, με χιλιάδες γυναίκες μέλη του Ρώσικου στρατού να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία και να κλέβουν την παράσταση.

Η Ημέρα της Νίκης σηματοδοτεί την νίκη της Ρωσίας επί των Γερμανών κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Χθες ήταν η 72η επέτειος της εν λόγω εθνικής γιορτής και οι Ρώσοι τίμησαν για ακόμη μια φορά τις σκληρές μάχες τεσσάρων ετών που πραγματοποίησαν οι πρόγονοι τους ενάντια στην Ναζιστική Γερμανία.

Η γιορτή αυτή καθιερώθηκε από τον Στάλιν και κάθε χρόνο αποτελεί μια ευκαιρία για τους Ρώσους να τιμήσουν την ιστορία και την παράδοση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες άνθρωποι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις του Βλάντιμιρ Πούτιν να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία.





































Πηγή Φωτογραφιών: AP