ΟΥΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΣΚΑ➤Η Apple έγραψε ιστορία: Η πρώτη εταιρεία με αξία 800 δισ. δολάρια

Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία στην ιστορία που ξεπέρασε το «φράγμα» των 800 δισ. δολαρίων σε κεφαλαιοποίηση, δύο χρόνια αφότου ξεπέρασε τα 700 δισ. δολάρια.


Η αξία της μετοχής του κολοσσού της τεχνολογίας ανέβηκε κατά 33% φέτος και σχεδόν κατά 50% από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τον Guardian και την Τρίτη «έκλεισαν» στα 153,99 δολάρια. Η Apple αντιπροσωπεύει περίπου το 4% των 21,7 τρισ. δολαρίων του δείκτη S&P 500.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει ένα περιορισμένο αριθμό προϊόντων, έχει πραγματικά κυριαρχήσει σε αυτή την αγορά με έναν τρόπο που ελάχιστες εταιρείες έχουν κάνει», σχολίασε ο Ρικ Μέκλερ, πρόεδρος της LibertyView Capital Management.

Αν η Apple συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης, τότε η συνολική αξία των μετοχών της θα ξεπεράσει το 1 τρισ. δολάρια μέσα στο 2017, σύμφωνα με τον Guardian.
ΟΥΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΣΚΑ➤Η Apple έγραψε ιστορία: Η πρώτη εταιρεία με αξία 800 δισ. δολάρια ΟΥΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΣΚΑ➤Η Apple έγραψε ιστορία: Η πρώτη εταιρεία με αξία 800 δισ. δολάρια Reviewed by Dexi Extrem on 01:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: