18 Μαΐου 2017

BINTEO-Survivor: Το τρέιλερ με τους Τούρκους πρόδωσε την αποψινή αποχώρηση-Τα «βρήκαν» Σπαλιάρας-Κοκκινάκης

Η αλλαγή στον προγραμματισμό του καναλιού και το νέο τρέιλερ από το έκτακτο επεισόδιο πρόδωσαν την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την αποχώρηση στο Survivor!


Συνήθως το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivor προβάλλεται μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου, ωστόσο η αλλαγή στον προγραμματισμό του καναλιού, αλλά και η πρόθεση να γίνει γνωστό πως το Survivor αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί και Πέμπτη και Παρασκευή, πρόδωσε το αποτέλεσμα της αποψινής αποχώρησης.

Στο νέο τρέιλερ για το επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 18/5 οι δυο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές γίνονται μία προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους παίκτες του τουρκικού Survivor. Στα πλάνα που προβλήθηκαν φαίνονται ξεκάθαρα και η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιάννης Σπαλιάρας, αλλά όχι η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Εξάλλου οι διαρροές ήθελαν την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου να είναι εκείνη που αποχωρεί από το αποψινό επεισόδιο.


Τα «βρήκαν» Σπαλιάρας-Κοκκινάκης

Γιάννης Σπαλιάρας και Κώστας Κοκκινάκης στα τελευταία επεισόδια του Survivor αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης των «Διάσημων» κατηγόρησε τον «Μαχητή» πως είπε ψέματα πως έχει πρόβλημα με τη μέση του για να μην παίξει σε αγώνισμα επάθλου, σε μια κίνηση στρατηγικής για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

Μπορεί οι δύο να είπαν πολλά τόσο μετά το αγώνισμα, όσο και στο συμβούλιο του νησιού, ωστόσο, στο νέο επεισόδιο βλέπουμε πως τα βρήκα, αφήνοντας τους καυγάδες πίσω τους.

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Κοκκινάκη να συναντιούνται στην παραλία και να δίνουν τα χέρια.

«Πήγα να βουτήξω και είδα τον Κώστα Κοκκινάκη, τον πλησίασα και δώσαμε τα χέρια χωρίς να πούμε πολλά λόγια. Δεν είναι κάτι που ευνοεί κανέναν από τους δύο. Ούτε εγώ θέλω να έχω κάποια κόντρα με κάποιον, ούτε ο Κώστας. Γενικά σαν άνθρωπος είναι πολύ ήρεμος, αλλά εδώ μέσα δεχόμαστε πολύ πίεση και υπάρχουν νεύρα. Τέλος καλό, όλα καλά, το λύσαμε το θέμα μας» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Συγγνώμη δεν άκουσα, αλλά ήταν σαν συγγνώμη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μου είπε ότι ήταν παρεξήγηση κι ότι δεν είχε ακούσει το σημείο που ενόχλησε εμένα, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα», δήλωσε από την πλευρά του ο Κώστας Κοκκινάκης.


Βίντεο: zappit.gr