18 Μαΐου 2017

BINTEO-Ποιος είναι ο Φαίδων που εμφανίστηκε στο Survivor και θα είναι το... έπαθλο των νικητών του αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας

Όσοι νόμιζαν ότι οι αναμετρήσεις του φετινού Survivor θα ήταν μόνο ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές έκαναν λάθος, αφού το πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης κάνει πάλι τη διαφορά και αναβιώνει την κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας σε τηλεπαιχνίδι.


Σάκης Τανιμανίδης και Acun Ilicali ανακοίνωσαν σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες ότι η νικήτρια ομάδα θα περάσει μια εβδομάδα στο θέρετρο Bodrum και θα απολαύσει μια ξεχωριστή συναυλία με τον Fedon.

Πού είναι το Μπόντρουμ και ποιος είναι όμως ο Fedon;

Το Μπόντρουμ είναι η γνωστή σε όλους Αλικαρνασσός, παράκτια πόλη στη νοτιοδυτική Τουρκία σε χερσόνησο που βρίσκεται απέναντι από την Κω. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει έντονο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και πολύ καλή τουριστική υποδομή, αναδεικνύεται σε κορυφαίο θέρετρο της τουρκικής ακτογραμμής του Αιγαίου. Το Μποντρούμ προσφέρει στους παραθεριστές του καλοκαιριού βαθυγάλαζα νερά, βουτιές σε οργανωμένες παραλίες, πολυσύχναστες ανατολίτικες αγορές, έντονη νυχτερινή ζωή και ξέφρενη διασκέδαση.


Όσον αφορά το Fedon (Φαίδων), πρόκειται για έναν δημοφιλή τραγουδιστή στη γειτονική χώρα. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από Έλληνα πατέρα και Αρμένισσα μητέρα (πήγε ελληνικό σχολείο και αποφοίτησε από το Ζωγράφειο Λύκειο), γεγονός που φαίνεται να υπήρξε ιδανικός συνδυασμός για το έπαθλο.

O Fedon άρχισε την καριέρα του στον κινηματογράφο το 1972, το 1987 άνοιξε την ταβέρνα Zorba, ενώ από το 1991 ασχολείται με το τραγούδι ερμηνεύοντας τούρκικα αλλά και ελληνικά κομμάτια.