17 Μαΐου 2017

BINTEO-Διεκόπη το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-Χτύπησαν τον Ίβιτς στο κεφάλι με κουτάκι μπύρας και τον έστειλαν στον Ευαγγελισμό

Ο αγώνας διεκόπη οριστικά με αποτέλεσμα: Ο Παναθηναϊκός να μηδενιστεί και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα (στα playoffs) και -2 από το επόμενο, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0.

Ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το χτύπημα στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς. Κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" το "τριφύλλι". Το χρονικό των γεγονότων.


Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League δεν έληξε ποτέ! Στο 54' του αγώνα ο προπονητής του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, δέχτηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κομίνης, να αποφασίσει την οριστική διακοπή, σχεδόν 1,5 ώρα μετά.

Πλέον, το "τριφύλλι" απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και με αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στο 54' της αναμέτρησης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν, ενώ λίγο μετά ο τεχνικός του Δικεφάλου τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο Ίβιτς διεκομίσθη για εξετάσεις στον Ευαγγελισμό, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε ότι "οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της σημερινής κωμωδίας θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα".

Ο Παναθηναϊκός μηδενίζεται και έτσι το ματς θα κατοχυρωθεί με 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου, η βαθμολογία που διαμορφώνεται μετά τη 2η αγωνιστική, είναι η εξής:

1. ΠΑΟΚ 5
2. Πανιώνιος 4
3. ΑΕΚ 3
4. Παναθηναϊκός 2

Χτύπησαν τον Ίβιτς στο κεφάλι με κουτάκι μπύρας

Ο Βλάνταν Ίβιτς τραυματίστηκε στο κεφάλι από κουτάκι μπύρας που έπεσε από κερκίδα του "Απόστολος Νικολαΐδης" κατά τη διάρκεια σύρραξης στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Στο νοσοκομείο ο τεχνικός του "δικεφάλου".


Ένα κουτάκι μπύρας που έπεσε από τη Θύρα 10-11 του "Απόστολος Νικολαΐδης" χτύπησε στο κεφάλι τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου" και του Παναθηναϊκού είχαν έρθει στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο.

Το συμβάν σημειώθηκε στο 54ο λεπτό της συνάντησης για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ κι ενώ το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω της σύρραξης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ περπατούσε μπροστά από τον πάγκο του κοιτάζοντας από την αντίθετη πλευρά σε σχέση με τη σύρραξη, ωστόσο ένας ανεγκέφαλος από τις εξέδρες πέταξε ένα κουτάκι μπύρας προς το μέρος του, το οποίο τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Ο Σέρβος προπονητής έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, την ώρα που ένας σεκιούριτι του γηπέδου προσπαθούσε να συνετίσει τους οπαδούς σε εκείνο το σημείο.


Ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ στο twitter δημοσίευσε και φωτογραφίες από τον Ίβιτς, την ώρα που δεχόταν πρώτες βοήθειες στα αποδυτήρια του γηπέδου από τον γιατρό του συλλόγου και από τον γιατρό του αγώνα.

Ακολούθως, ο Ίβιτς επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο με καροτσάκι και δεμένο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για περαιτέρω εξετάσεις.



Στον Ευαγγελισμό για ράμματα ο Ίβιτς

Στον Ευαγγελισμό διεκομίσθη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι από κουτάκι μπύρας, στη Λεωφόρο. Θα του γίνουν ράμματα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος χτυπήθηκε από κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, στον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ενώ ο γιατρός που τον συνόδευσε, Μανώλης Παπακώστας, ενημέρωσε ότι στον Σέρβο προπονητή θα γίνουν ράμματα.

Υπενθυμίζεται ότι στο 54' της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν, ενώ λίγο μετά ο τεχνικός του Δικεφάλου τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Χαμός στη Λεωφόρο, ξύλο παικτών Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ

Σύρραξη και ξύλο στη Λεωφόρο ανάμεσα σε παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, στο 54' της αναμέτρησης. Διαβάστε όσα συνέβησαν στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Το "έλα να δεις" έγινε στο 54' του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Πρίγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Κρέσπο, αφού πρώτα χτύπησε στο σώμα του Μολέντο, αλλά ο αμυντικός του Δικεφάλου δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Ενώ ο Στιλ μπλόκαρε, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των Θεσσαλονικέων κλώτσησε τη μπάλα, που βρήκε στο πρόσωπο τον κίπερ του "τριφυλλιού".


Photo Credits: Eurokinissi

Μπεργκ, Χουλτ και Μολέντο όρμησαν πάνω στον Ισπανό, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας τον Μπεργκ από το κεφάλι κατά την πτώση του. Ενώ Κρέσπο και Μπεργκ ήταν πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο, Σάκχοφ, Κίτσιου, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Μαρινάκης, Πρίγιοβιτς, Λέοβατς, Ρέις, Εμποκού και Χουλτ έγιναν ένα κουβάρι, με τον Σάκχοφ να κλωτσάει τον Μπεργκ και ο Χουλτ τον Κρέσπο, ενώ Πρίγιοβιτς και Λέοβατς έπιασαν τον Χουλτ από τον σβέρκο.


Photo credits: tourettephoto.com

Ο Κουλιμπαλί χτύπησε τον Σάκχοφ, το ίδιο επιχείρησε και ο Χουλτ. Ο Σάκχοφ έτρεξε προς τον Κουλιμπαλί, αλλά ο μπακ των "πρασίνων" τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο χαφ του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να απαντήσει, χτύπησε τον Εμποκού και ενώ ο Μαλεζάς και ο Τσίμιροτ προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον συμπαίκτη τους.

Όπως έγινε γνωστό μετά την οριστική διακοπή του αγώνα στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής καταλόγισε αποβολές σε Κουλιμπαλί και Σάχοβ, και κίτρινες κάρτες για Κρέσπο και Μπεργκ

Επίθεση στο twitter από ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό

Ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ στο twitter έκανε τρία tweets - επιθέσεις σε αυτόν του Παναθηναϊκού με αφορμή την αποβολή του Αμρ Ουάρντα και τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ στο twitter επιτέθηκε σε αυτόν του Παναθηναϊκού εξαιτίας των όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Απόστολος Νικολαιδης" για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Το twitter του "δικεφάλου" αρχικά έκανε mention το twitter των "πρασίνων" σχολιάζοντας ειρωνικά την αποβολή του Αμρ Ουαρντά. "Τουλάχιστον ο Κλωναρίδης δεν γλίστρησε @paofc_ γιατί δεν ήταν καν φάουλ", αναφέρει χαρακτηριστικά, σχετικά με το μαρκάρισμα του Αιγύπτιου που επέφερε δεύτερη κίτρινη κάρτα, συνδυάζοντάς το με τη φάση της αποβολής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.


 
Στο δεύτερο "χτύπημα", το twitter του ΠΑΟΚ έκανε retweet την περιγραφή του twitter του Παναθηναϊκού για τη συγκεκριμένη φάση. "Σωστή αποβολή του Ουάρντα με δεύτερη κίτρινη στο 51'. Τράβηξε τον Κλωναριδη", αναφέρουν οι "πράσινοι", με τον ΠΑΟΚ να απαντά με δύο emoticon με κλάμα από γέλια.


 
Το τρίτο tweet είναι ένα βίντεο με τη φάση του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας που έπεσε από την εξέδρα, με τον εξής σχολιασμό: "Άνευ σχολιασμού από τον επίσημο @paofc_. Προφανώς προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Μπέργκ".

sport24.gr