ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΙ Η Βούλτεψη: Χαμομηλάκι, κ. Καμμένε, χαμομηλάκι

Στη χθεσινοβραδινή τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής απάντησε με ανακοίνωση της η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, ο Πάνος Καμμένος είχε κόντρα με την βουλευτή της ΝΔ. «Αν είστε τόσο εκνευρισμένη, ελάτε να σας δώσω τσάι που έχω από τις παλιές εποχές των πρωτοκαταταγμένων», της είπε χαρακτηριστικά με την κ. Βούλτεψη να απαντά.

«Ανάμεσα στα πολλά ψέματα που ειπώθηκαν χθες από το καταστροφικό δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, ακούσαμε τον κ. Καμμένο να ανακοινώνει πομπωδώς ότι το επιτόκιο των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έπεσε στα προ κρίσης επίπεδα, δηλαδή στο 2009», ανέφερε η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας: «Η αλήθεια είναι», σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, «ότι αυτό είχε ήδη συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2014. Τότε είχαμε επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα».

«Μετά ήλθε η λαίλαπα της “περήφανης διαπραγμάτευσης” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα ομόλογα πήγαν πάλι στον Θεό. Χρειάστηκαν δύο νέα μνημόνια και επιβολή των πιο σκληρών μέτρων για να αποφασίσουν οι αγορές (που θα χόρευαν στα νταούλια των Τσίπρα – Καμμένου) ότι επιστρέψαμε στο 2014», επισημαίνει η πρώην υφυπουργός, για να συνεχίσει: «Χθες, ο κ. Καμμένος σέρβιρε τσάι δίκην… ηρεμιστικού. Δεν γνωρίζουμε τι ήπιε στο πάρτι των γενεθλίων του, αλλά αν ψάχνει για ηρεμιστικό, του συνιστώ το χαμομήλι, για να ξεχνά τι υπογράφει (στα τέσσερα και με τα δύο χέρια και με την ουρά κάτω από τα σκέλια) για την καρέκλα του μεταμφιεσμένου στρατάρχη».

«Έτσι είναι! Με ένα υπουργείο για λάφυρο ξεχνάς και τους «Τσολάκογλου» και τους “γερμανοτσολιάδες”. Γι’ αυτό, χαμομηλάκι κ. Καμμένε, χαμομηλάκι…», κατέληξε το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΙ Η Βούλτεψη: Χαμομηλάκι, κ. Καμμένε, χαμομηλάκι ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΙ Η Βούλτεψη: Χαμομηλάκι, κ. Καμμένε, χαμομηλάκι Reviewed by Dexi Extrem on 19:22 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: