17 Μαΐου 2017

Βουλή: Άγριο τρολάρισμα Ντόρας Μπακογιάννη στην κυβέρνηση

«Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για τον ενθουσιασμό με τον οποίο χειροκροτήσατε το κόψιμο των συντάξεων, που θα ψηφίσετε σε λίγο, ήταν συγκινητικό…» , ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην Βουλή και θυμήθηκε τότε «που οι περισσότεροι από εσάς τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήσασταν έξω στις πλατείες και σκίζατε μνημόνια… που λέγατε ότι θα βαράγατε τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές…».


Και πρόσθεσε: «Πριν κάποια χρόνια είχατε αναρτήσει εδώ μπροστά στη Βουλή ένα πανό που έλεγε “καταστρέφετε τη χώρα φύγετε τώρα”, με πέντε χρόνια καθυστέρηση ισχύει για σας σήμερα»!
Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενοι στις περικοπές που φέρνει το πολυνομοσχέδιο «τρόλαρε» πολλές φορές τους βουλευτές λέγοντας σήμερα καταρρέει η «κοινωνική σας ευαισθησία» λέγοντας μεταξύ άλλων «κόβεται το επίδομα τέκνων... αλήθεια εσείς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πιστεύετε ότι δεν θέλουμε τα παιδιά;». « Κόβετε το επίδομα θέρμασνης» «κόβετε το επίδομα της ανεργίας, κόβετε τα επιδόματα ένδειας… και δικαιούται κανείς να σας ρωτήσει ευθέως, μα καλά τα επίδομα της ένδειας κόβετε;».
Η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε πως «δεν θα έρθει η ανάπτυξη με αυτό το πολυνομοσχέδιο» και σημείωσε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως «τα μέτρα αυτά μπορεί να τα ψηφίσετε και μάλιστα αλληλοχειροκροτούμενοι και θα παραμείνετε ενωμένοι, αλλά να ξέρετε πως πλέον δεν διαθέτετε το φύλλο συκής της αριστερής κοινωνικής ευαισθησίας…».