18 Μαΐου 2017

Πέθανε ο τραγουδιστής Κρις Κορνέλ-Ήταν κουμπάρος της Αννας Βίσση

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο -και όχι μόνο- έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του διάσημου ροκ τραγουδιστή Κρις Κορνέλ, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο Κορνέλ «έφυγε» στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, ενώ βρισκόταν σε tour με τους Soundgarden, λίγη ώρα μετά τη συναυλία που έδωσε εκεί το βράδυ της Τετάρτης και από την οποία υπάρχουν φωτογραφίες στο Twitter:


Μάλιστα, ο Κρις Κορνέλ ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί αύριο στο φεστιβάλ Rock the Range, στο Κολόμπους του Οχάιο:


Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο αγαπημένος και στην Ελλάδα μουσικός ήταν παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Βίκυ Καραγιάννη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την 13χρονη σήμερα Τόνι και τον 11χρονο Κρίστοφερ-Νίκολας (πήρε το όνομα από τον πατέρα του Κρις και τον αδελφό της Ελληνίδας συζύγου του).

Ξέχωρα από αυτό, ο Κρις Κορνέλ ήταν και κουμπάρος με την Άννα Βίσση, καθώς η Ελληνίδα σταρ έχει βαφτίσει τον γιο του.


Η απλή και κλειστή τελετή είχε γίνει στο Λος Άντζελες, στον ορθόδοξο Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η Βίκυ Καραγιάννη, ήθελε το παιδί της να μεγαλώσει με τα ελληνικά έθιμα, κάτι που έβρισκε σύμφωνο και τον πατέρα Κρις Κορνέλ.

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο σπουδαίος ερμηνευτής βρέθηκε στην Ελλάδα, για να επισκεφτεί τη νονά του γιου του. Με την ευκαιρία, εμφανίστηκε στο πλευρό της Άννας Βίσση στο μαγαζί όπου τραγουδούσε, το «Hotel Ερμού».

Η Ελληνίδα σταρ, που ανέκαθεν θαύμαζε τον Κρις, δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μαζί του μια αναμνηστική φωτογραφία, με φόντο την Ακρόπολη. Η λεζάντα, δε, της Άννας Βίσση ενδεικτική: «Με τον πιο κουλ "ζωντανό θρύλο"!!! Κρις Κορνέλ»...


Δείτε τον Κρις Κορνέλ να τραγουδά μαζί με την Άννα Βίσση, στις 7 Απριλίου 2017:


Ακούστε την εξαιρετική ερμηνεία του Κρις Κορνέλ στο μουσικό θέμα της ταινίας «Τζέιμς Μποντ: Casino Royale». Από πολλούς θεωρείται ίσως το καλύτερο τραγούδι που έχει ακουστεί στις ταινίες Τζέιμς Μποντ: