Πύργος: Αφέθηκε ελεύθερος ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΓΥΦΤΟΣ που τον έπαιζε έξω από σχολείο

Έριξε «καμπάνα» το Αυτόφωρο στον 31χρονο επιδειξία που αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά έξω από σχολείο στον Πύργο, αλλά τον άφησε ελεύθερο προκαλώντας ανησυχίες στους κατοίκους της περιοχής όπου είχε βγάλει τουλάχιστον δυο φορές τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του!


Ο νεαρός τσιγγάνος, στον οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας είχε ασκήσει δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, εξύβριση και απείθεια, καταδικάστηκε σε   φυλάκιση 17 μηνών με αναστολή κι έτσι έφυγε σαν... κύριος από το δικαστήριο! Ο  31χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν οι κάτοικοι της περιοχής και τα παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ στην αυλή του 1ου Γυμνάσιου Πύργου τον παρακολούθησαν έκπληκτοι να γδύνεται ατάραχος και να χαϊδεύεται προκλητικά!

Μάλιστα, όταν έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, εξακολούθησε να αυνανίζεται μπροστά τους, ενώ τους έβριζε και τους απειλούσε που τόλμησαν να τον ενοχλήσουν!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε κάνει το ίδιο και τις προηγούμενες ημέρες μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν στην ίδια γειτονιά.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Πύργος: Αφέθηκε ελεύθερος ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΓΥΦΤΟΣ που τον έπαιζε έξω από σχολείο Πύργος: Αφέθηκε ελεύθερος ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΓΥΦΤΟΣ που τον έπαιζε έξω από σχολείο Reviewed by Dexi Extrem on 14:19 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: