Φρίκη - Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τη δράση ενός 45χρονου δασκάλου σε Δημοτικό σχολείο της Βουλιαγμένης. Ο δάσκαλος, κατηγορείται για την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών ηλικιών από 7 έως 12 ετών.

Σύμφωνα με το policenews.eu ,o 45χρονος έχει… παρελθόν, καθώς πριν πάρει μετάθεση στην Αττική είχε καταγγελθεί από γονείς μαθητών Δημοτικού σχολείου του Άργους, όταν θώπευε και παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες 7 έως 12 ετών του σχολείου. Μάλιστα, για την υπόθεση αυτή, ο δάσκαλος απομακρύνθηκε από το σχολείο για να μην δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό επεισόδιο εις βάρος του από εξαγριωμένους γονείς των παιδιών, ενώ την υπόθεση είχε αναλάβει η Ασφάλεια του οικείου τμήματος της περιοχής.

Ο δάσκαλος και σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις γονέων και παιδιών από ειδικούς παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., δείχνει να είχε “αδυναμία” σε αλλοδαπές μαθήτριες. Ο λόγος που χρησιμοποιούσε αυτή την τακτική και σύμφωνα με έμπειρους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., είναι μόνο και μόνο για να μπορεί να χειραγωγεί τις πιο “ευάλωτες” και φοβισμένες οικογένειες αλλά και τις ανήλικες μαθήτριές του.

Τις τελευταίες ημέρες σ εξέλιξη βρίσκονται καταθέσεις για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της δράσης του δασκάλου, ενώ ανησυχία επικρατεί μεταξύ των γονιών του σχολείου για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν.

Πηγή: policenews.eu
Φρίκη - Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες Φρίκη - Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες Reviewed by Dexi Extrem on 20:06 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: