07 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σαββίδης τα είδε όλα καλά... τρόλαρε Μελισσανίδη και έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό: "Η παντοδυναμία του Ολυμπιακού τελειώνει"


[Φυσικά οι δηλώσεις είναι το ίδιο δυσνόητες όπως πάντα, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις αν η αναρχία είναι μέσα στο μυαλό του Σαββίδη ή αν φταίει ο μεταφραστής]

Η χαρά του ήταν τεράστια! Φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ κάτω από το σακάκι του, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως η ομάδα του άξιζε δυο τίτλους την εφετινή περίοδο, έδωσε συγχαρητήρια στην ασφάλεια του Πανθεσσαλικού (!), “τρόλαρε” τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ δεν ξέχασε να ασχοληθεί και με τον Ολυμπιακό.

Όλες οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στις κάμερες:

"Η ομάδα ήταν ανεβασμένη. Δεν ήμασταν τόσο ενωμένοι γύρω από τον στόχο όσο τώρα (σ.σ. μιλά για το παρελθόν). Το έχω πει με λίγο υπερβολικό τρόπο ότι πάμε για το Κύπελλο, αλλά είχα αυτό το συναίσθημα, ότι πρέπει να το πάρουμε. Παρακολουθούμε το ποδόσφαιρο και βλέπουμε ότι η ομάδα μας άξιζε δύο τίτλους.

Ξεκινήσαμε νευρικά, βάλαμε το γκολ, δεχθήκαμε αυτό το αστείο γκολ και όποια ομάδα έβαζε το δεύτερο γκολ θα κέρδιζε. Εγώ νομίζω ότι τα παιδιά ήθελαν πολύ να το κάνουν δώρο στον ΠΑΟΚ και σε μένα και το κατάφεραν. Κι επειδή χθες τους είπα μόνο μια κουβέντα. Ότι αύριο θα κερδίσει η ψυχολογία. Κάντε το έτσι ώστε να φέρουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη.

Βεβαίως να ευχαριστήσω όσους έχουν δουλέψει σε αυτή τη διαδικασία, τα γραφεία του ΠΑΟΚ, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους που στήριζαν τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.

Και βεβαίως έχω πει στον Ίβιτς όσο περίεργο κι αν είναι, ότι εγώ πίστευα ότι θα κερδίσει το κύπελλο. Και σήμερα όταν επιβιβαζόταν στο λεωφορείο δεν τον συνόδεψαν, αλλά του είπα σε πιστεύω και για κάποιο λόγο είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα πάρεις τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής μας, ο προπονητής μας είναι άξιος.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ. Εκτιμώ ότι ήταν αρκετά ήρεμο παιχνίδι. Ενδεχομένως υπήρχαν κάποια σκληρά σημεία, αλλά είναι τελικός Κυπέλλου.

Και σήμερα είπα στον κ. Μελισσανίδη: Δημήτρη ξέρω ότι σήμερα θα χαρείς πιο πολύ με τη δική μου χαρά! Γιατί ο ΠΑΟΚ το αξίζει, το περίμενε πολύ καιρό και το κατάφερε.

Να ευχηθώ να είναι μια αρχή για μεγάλες νίκες. Να το αποδεχτούμε. Εκτιμώ ότι το καλό ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι μονοπώλιο. Κάθε χρόνο πρέπει αν κερδίζει άλλη ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι η παντοδυναμία του τελειώνει. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα από όλες τις απόψεις.

Δεν μ' αρέσει να μιλάω πολύ, αλλά εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες δυνατότητες στην Ελλάδα.

Να ευχαριστήσω όλους που σήμερα εξασφάλισαν την ασφάλεια. Κάποιες στιγμές ήταν κάπως δύσκολα. Αλλά μου φαίνεται ότι ήταν σχετικά καλά. Και θέλω από όλη την καρδιά μου να ευχαριστήσω την αστυνομία του Βόλου, τον Δήμο. Να πω ευχαριστώ και στην ΕΠΟ και στον υπουργό αθλητισμού. Υπήρχε μια ανησυχία ότι θα αναβάλλουν τον τελικό. Εκτιμώ ότι ο κ. Βασιλειάδης πήρε την σωστή απόφαση για να γίνει το παιχνίδι".