Ο Τριανταφυλλίδης (ΣΥΡΙΖΑ) ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για το αφορολόγητο των βουλευτών

Την ονομαστική ψηφοφορία, χωρίς απόντες,  για το άρθρο 71 που αφορά στο αφορολόγητο των βουλευτών ζήτησε από το βήμα της Βουλής και λίγο πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.


«Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Αγαπάς την «καρέκλα»; Απόφαση! Όλοι μαζί, παρόντες στην Αίθουσα και όχι απόντες, ψηφίζουμε ένας προς έναν, ονομαστικά και μπαίνουμε στον δρόμο που εξομοιώνει τους Βουλευτές ως πολίτες αυξημένης ευθύνης» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τριανταφυλλίδης, κάλεσε την «Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής μου Ομάδας, την Κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, να ζητήσουμε ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 71» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Εδώ, παρόντες και όχι απόντες. Να δούμε εσάς που δεν αγαπάτε την «καρέκλα» και εμάς που είμαστε τα «ανθρωπάκια» και την αγαπάμε. Εμείς είμαστε και αποδείξαμε ότι είμαστε οπαδοί του βιωμένου παραδείγματος. Ό,τι ζητάς από τον λαό, ό,τι ζητάς από το αφορολόγητο, πρέπει πρώτα να το υφίστασαι εσύ» επεσήμανε στην ομιλία του.

Κάνοντας σφοδρή επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των όσων έχουν ακουστεί για την αγάπη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς την «βουλευτική καρέκλα» και τα αξιώματα, ο Τριανταφυλλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά «Η ιστορία με την «καρέκλα» έχει παραγίνει. Βουλευτές με δέκα, είκοσι, τριάντα, σαράντα χρόνια στα βουλευτικά έδρανα εγκαλούν ανθρώπους, αγρότες, εργάτες, βιοτέχνες, γιους και κόρες μισθωτών, συνταξιούχων, άνεργων, που παλεύουν από οκτώ χρονών για να βγάλουν μεροκάματο!»

Συνέχει δε λέγοντας ότι «Τους εγκαλούν οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι πορφυρογέννητοι! Θα εγκαλέσετε εμάς; Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Αγαπάς την «καρέκλα»; Απόφαση! Όλοι μαζί, παρόντες στην Αίθουσα και όχι απόντες, ψηφίζουμε ένας προς έναν, ονομαστικά και μπαίνουμε στον δρόμο που εξομοιώνει τους Βουλευτές ως πολίτες αυξημένης ευθύνης με τον κάθε πολίτη που συμμεριζόμαστε την έγνοια του, το πρόβλημά του, τους άνεργους, άστεγους και άπορους».
Ο Τριανταφυλλίδης (ΣΥΡΙΖΑ) ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για το αφορολόγητο των βουλευτών Ο Τριανταφυλλίδης (ΣΥΡΙΖΑ) ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για το αφορολόγητο των βουλευτών Reviewed by Dexi Extrem on 19:03 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: