Ο Φλαμπουράρης πανηγυρίζει: Προωθώ επενδύσεις, βρίσκω φάρμακα για τον καρκίνο...

Περισσότερα από 3.500 προβλήματα ανέφεραν οι πολίτες στο  σάιτ kathimerinotita.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υφυπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη τα προβλήματα που αναφέρουν οι πολίτες καταγράφονται, ταξινομούνται και προωθείται άμεσα η απεμπλοκή τους.


Μάλιστα όπως αναφέρει ο υφυπουργός, μέσα από αυτή τη διαδικασία:

-Σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΕΦΚΑ, συζητείται πιο αποτελεσματική στελέχωση των υποκαταστημάτων του ασφαλιστικού φορέα εκεί όπου διαπιστώθηκαν κενά σε υπαλλήλους, ώστε οι πολίτες να εξυπηρετούνται ταχύτερα.

-Σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας άρονται εμπόδια για να προχωρήσει επένδυση στην Πελοπόννησο, διασφαλίζοντας θέσεις εργασίας.

-Οι ελλείψεις σε ειδικά φάρμακα υψηλού κόστους για τη θεραπεία παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, αντιμετωπίστηκε από το Υπουργείο Υγείας και συνεχίζεται απρόσκοπτα η χορήγηση αυτών των σκευασμάτων.

Στην ανακοίνωση πάντως δεν αναφέρεται πόσα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί έχουν επιλυθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία επίλυσης.
Ο Φλαμπουράρης πανηγυρίζει: Προωθώ επενδύσεις, βρίσκω φάρμακα για τον καρκίνο... Ο Φλαμπουράρης πανηγυρίζει: Προωθώ επενδύσεις, βρίσκω φάρμακα για τον καρκίνο... Reviewed by Dexi Extrem on 19:53 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: