ΧΟΧΟΧΟ! Παπαρήγα: Η γκαρνταρόμπα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές στολές παραλλαγής -Του Φιντέλ, του Μπελογιάννη, μπορεί και του Λένιν

Η γκαρνταρόμπα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές στολές παραλλαγής, ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας τη στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.


«Η γκαρνταρόμπα του ΣΥΡΙΖΑ, πράγματι, έχει πολλές στολές παραλλαγής. Υπάρχει η στολή του Φιντέλ, του Μπελογιάννη, μπορεί τον Οκτώβρη να φορέσει και τη στολή του Λένιν για την Οκτωβριανή Επανάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Στόχος τους είναι η Ελλάδα να παίξει το, γεωστρατηγικό της ρόλο στη διαπάλη, στη διανομή των δρόμων του πετρελαίου. Μας λένε θα βγούμε στις αγορές. Δηλαδή, τώρα δεν είστε στις αγορές; Τι είναι οι αγορές; Φιλανθρωπικά ιδρύματα είναι; Οι τράπεζες τι είναι; Μας λένε δεν θα έχουμε το κουαρτέτο. Μα όλα αυτά είναι εξαπάτηση», είπε ακόμη, ενώ χαρακτήρισε τα αντίμετρα «τραγωδία» και «πιστοποίηση της μονιμοποίησης της ανεργίας και της φτωχοποίησης».

«Λένε ολοήμερα σχολεία. Φαίνεται ωραίο μέτρο. Εκσυγχρονιστικό... Μα με την ελαστικοποίηση των ωρών εργασίας, δεν έχετε άλλη επιλογή. Πρέπει να δουλεύουν όλη την ημέρα και τις Κυριακές, διότι δεν είναι τα 4ωρα, είναι η κυλιόμενη απασχόληση. Μπορείς να μην έχεις σχολεία; Θα κάνετε και νυχτερινά δημοτικά!», επισήμανε η βουλευτής για να συμπληρώσει: «Τα αντίμετρα μου θύμισαν το μεγάλο πρωταπριλιάτικο αστείο του '53 ή του '54. Τότε που κρέμασαν μακαρόνια στα δένδρα και είπαν ότι τα δέντρα παράγουν μακαρόνια και έστειλαν τις φωτογραφίες στη Βρετανία».

«Εχει πολύ μεγάλη σημασία να μην υπάρχει αντιλαϊκό μέτρο που να μην συναντά την αντίσταση του λαού, και ο λαός να δηλώνει ότι δεν συναινεί, δεν νομιμοποιεί», σημείωσε ακόμη η κ. Παπαρήγα, απευθυνόμενη σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

«Δεν έχετε δίκιο να λέτε ότι η κυβέρνηση πρωτοστατεί στη λαϊκή εξαπάτηση. Δεν υπάρχει κυβερνητικό κόμμα, κυβέρνηση που θεωρεί μονόδρομο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, που να μη χρησιμοποιεί την πολιτική της εξαπάτησης, διότι διαφορετικά αυτοκτονεί», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ
ΧΟΧΟΧΟ! Παπαρήγα: Η γκαρνταρόμπα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές στολές παραλλαγής -Του Φιντέλ, του Μπελογιάννη, μπορεί και του Λένιν ΧΟΧΟΧΟ! Παπαρήγα: Η γκαρνταρόμπα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές στολές παραλλαγής -Του Φιντέλ, του Μπελογιάννη, μπορεί και του Λένιν Reviewed by Dexi Extrem on 18:36 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: