Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού!Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση των χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.


Όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ, έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα 26 άτομα. Πρόκειται για 20 Έλληνες, 5 Αλβανούς κι έναν υπήκοο Ζαΐρ!

Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα σε Βόλο και Κατερίνη για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

"Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδΟσφαΊρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33, 35, 38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι - κατά περίπτωση - για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών".
Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού!Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού! Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού!Κύπελλο Ελλάδας: Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού! Reviewed by Dexi Extrem on 20:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: