ΝΔ σε Μαξίμου: Τζάμπα μάγκες είστε και φαίνεστε!

Ειρωνεία στην ειρωνεία και το πολιτικό θερμόμετρο, ενόψει της ψήφισης των μέτρων και των αντιμέτρων, χτυπάει… κόκκινο, με την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία να τσακώνονται μέσω ανακοινώσεων.


Αυτή τη φορά, η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προτείνει συγκεκριμένες φοροελαφρύνσεις.

«Τζάμπα μάγκες είναι όσοι υπόσχονται δήθεν αντίμετρα τρία χρόνια μετά, όταν δεν θα είναι στην κυβέρνηση» απάντησε η Νέα Δημοκρατία στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και στην ανακοίνωση προστίθεται: «Σήμερα ας απαντήσουν: Θα ψηφίσουν την τροπολογία που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία που ανακουφίζει άμεσα, εδώ και τώρα, όλους τους Έλληνες; Ναι ή όχι;».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού που ανέφερε: «Η ΝΔ που, όσο ήταν κυβέρνηση ψήφισε μόνο μέτρα ύψους 65 δισ. ευρώ και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης εμφανιζόταν βασιλικότερη του βασιλέως, υποσχόμενη «τόσα και άλλα τόσα μέτρα», δίνοντας διαπιστευτήρια στους δανειστές, έφτασε σήμερα στο έσχατο σημείο αυτογελοιοποίησης.
Ενώ αρνείται να ψηφίσει τα ισόποσα αντίμετρα που συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση με τους θεσμούς – όπως έκανε άλλωστε και τον Δεκέμβριο του 2016 με την ενίσχυση 1,6 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχων –, καταθέτει τώρα τη δική της τροπολογία με αντίμετρα.
Παραδοχή πολιτικού και επικοινωνιακού αδιεξόδου; Γκάφα ολκής; Τζάμπα μαγκιά; Ή απλά όλα αυτά μαζί;»
ΝΔ σε Μαξίμου: Τζάμπα μάγκες είστε και φαίνεστε! ΝΔ σε Μαξίμου: Τζάμπα μάγκες είστε και φαίνεστε! Reviewed by Dexi Extrem on 19:53 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: