ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Η Ραχήλ προσπαθεί να εισβάλει στη Βουλή αλλά την παίρνουν… σηκωτή

Την σταμάτησαν τα ΜΑΤ στο κεφαλόσκαλο - Το βίντεο ανέβηκε στην σελίδα του κινήματός της «Μέτωπο Νίκης»

Τρέχοντας και συνοδευόμενη από υποστηρικτές και μέλη του κινήματός της «Μέτωπο Νίκης» επιχείρησε να εισβάλει στη Βουλή το απόγευμα της Πέμπτης κατά την διάρκεια της διαδήλωσης κατά του πολυνομοσχεδίου η Ραχήλ Μακρή.

Στο βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα του Μετώπου Νίκης στο facebook η Ραχήλ Μακρή φαίνεται να οδηγεί μια ομάδα υποστηρικτών της, που όλοι φορούν μπλουζάκια που πίσω γράφουν «Φρουρά φρουρά», την ατάκα δηλαδή του Μάκη Μπαλαούρα κατά το επεισόδιο Κασιδιάρη - Δένδια την περασμένη Δευτέρα στη Βουλή.

Η κυρία Μακρή ανεβαίνει τρέχοντας τα σκαλοπάτια της Βουλής και φτάνει μέχρι το κεφαλόσκαλο όπου σπεύδουν να την εμποδίσουν άντρες των ΜΑΤ. Η Ραχήλ Μακρή τότε απευθύνεται στο πλήθος φωνάζοντας "Κάτω η χούντα", πριν ένας αστυνομικός την αναγκάσει να κατέβει, ενώ εκείνη του λέει "γιατί με πιάνεις".

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Η Ραχήλ προσπαθεί να εισβάλει στη Βουλή αλλά την παίρνουν… σηκωτή ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Η Ραχήλ προσπαθεί να εισβάλει στη Βουλή αλλά την παίρνουν… σηκωτή Reviewed by Dexi Extrem on 13:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: