18 Μαΐου 2017

Δείπνο Κυριάκου με την παλιά φρουρά της ΚΟ της ΝΔ

Με την παλιά φρουρά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε χθες το βράδυ στον Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Μπορεί να ήταν μια χαλαρή συνάντηση σε ταβέρνα στο Μικρολίμανο (στον πολύ γνωστό «Ζορμπά») όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία του Τύπου, του Γιώργου Δ. Ευθυμίου, η συνάντηση αυτή έγινε σε μια κρίσιμη ημέρα, κατά τη διάρκεια της οποία βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τη στάση που θα κρατήσει κατά την αποψινή ψηφοφορία η ΝΔ, απέναντι σε ορισμένες από τις προτάσεις που είχε διατυπώσει η ίδια και υιοθετήθηκαν ως μέτρα ή αντίμετρα από την κυβέρνηση.

Οι βουλευτές με τους οποίους συνέφαγε ο κ. Μητσοτάκης στην ψαροταβέρνα, ήταν η λεγόμενη τάξη του 2004. Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη από όλους έφτασε λίγα λεπτά μετα της 21:00 η αδελφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής στην Ά περιφέρεια της Αθήνας, ενώ λίγα λεπτά αργότερα την ακολούθησε και Κατερίνα Παπακώστα.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα αυτό που υπογραμμίστηκε από όλους ήταν το θράσος της κυβέρνησης να καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίσει τα μέτρα.