Σοκ στην Τσεχία με την αυτοκτονία ποδοσφαιριστή

Ο άλλοτε διεθνής αμυντικός με την εθνική ελπίδων της Τσεχίας, Νταβίντ Μπίστρον φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος της χώρας.


Ο 34χρονος Μπίστρον βρέθηκε νεκρός στο κελάρι του σπιτιού του στην Ελβετία, χώρα στην οποία συνέχιζε την καριέρα του σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αγωνιζόμενος στη Σλουάιν Ιλάντς.

Ο Μπίστρον αναδείχθηκε πρωταθλητής Τσεχίας με τη φανέλα της Μπάνικ Οστράβα και της Βικτόρια Πλζεν, ενώ πανηγύρισε τίτλο και στη Βουλγαρία με τη Λέφσκι Σόφιας. Η καριέρα του καταστράφηκε στα τέλη του 2011, όταν βρέθηκε να έχει κάνει χρήση μεταμφεταμίνης, σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε μετά την αναμέτρηση της Βικτόρια Πλζεν με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το Champions League, και τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό.

Η τσεχική εφημερίδα "Sport" αναφέρει πως ο Μπίστρον αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα.

Αυτή είναι η δεύτερη αυτοκτονία που συνταράσσει το τσεχικό ποδόσφαιρο μέσα σε περίπου ένα μήνα, καθώς στα τέλη Απριλίου έδωσε τέλος στη ζωή του ο άλλοτε διεθνής αμυντικός Φράντισεκ Ραϊτόραλ, ο οποίος αγωνιζόταν στην τουρκική Γκαζιαντέπσπορ.
Σοκ στην Τσεχία με την αυτοκτονία ποδοσφαιριστή Σοκ στην Τσεχία με την αυτοκτονία ποδοσφαιριστή Reviewed by Dexi Extrem on 17:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: