16 Μαΐου 2017

ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ! Ορεγκον: Μπήκε σε σούπερ μάρκετ κρατώντας το κεφάλι της μητέρας του -Μαχαίρωσε έναν υπάλληλο [εικόνες]

Eνα φρικτό θέαμα αντίκρισαν όσοι βρίσκονταν σε συνοικιακό σούπερ μάρκετ στην Εστακάντα, στο Ορεγκον των ΗΠΑ, όταν είδαν έναν άνδρα, που ήταν καλυμμένος με αίματα, να μπαίνει στο κατάστημα.


Ο Τζόσουα Λι Γουέμπ κρατούσε στο ένα του χέρι ένα κουζινομάχαιρο. Και στο άλλο, ένα κεφάλι, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν της μητέρας του.

Τη στιγμή που οι έντρομοι πελάτες βγήκαν τρέχοντας από το μαγαζί και κάλεσαν την αστυνομία, ο 36χρονος επιτέθηκε σε υπάλληλο, τον οποίο μαχαίρωσε πολλές φορές. Συνάδελφοί του πάλεψαν με τον δράστη και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Περίπου την ίδια ώρα, όπως γράφει η Washington Post, η αστυνομία δέχθηκε κλήση στην κοντινή πόλη Κόλτον, καθώς είχε βρεθεί μία γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της. Ηταν η μητέρα του Γουέμπ, την οποία είχε αποκεφαλίσει.


Ο 36χρονος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την ανθρωποκτονία της 59χρονης Τίνα Μαρί Γουέμπ και την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 66χρονου υπαλλήλου του σούπερ μάρκετ.

Ο πατέρας του δράστη, Ντέιβιντ Γουέμπ, δήλωσε στο Associated Press ότι είναι απαρηγόρητος για τον θάνατο της συζύγου του και τη σύλληψη του γιου του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 36χρονος έχει προβλήματα όρασης και έμενε με τους γονείς του για να τον φροντίζουν.

«Δεν προέβλεψα ότι υπήρχε πρόβλημα. Αν το είχα κάνει, θα το σταματούσα. Μακάρι να είχα κάποιες απαντήσεις. Περίμενα όλη μου τη ζωή για να συνταξιοδοτηθώ με τη σύζυγό μου και τώρα δεν μπορώ. Αυτό είναι το μόνο που ξέρω», είπε.


ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr