09 Μαΐου 2017

Έτσι χτυπούσε η συμμορία των χρηματοκιβωτίων! Πέντε βίντεο ντοκουμέντα από τις ληστείες που έσπερναν τον τρόμο!

- Πέντε βίντεο από πέντε διαφορετικά χτυπήματα δείχνουν την αδίστακτη δράση της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων
- Πρόκειται για τα χτυπήματα στα διόδια της Αττικής Οδού, στην Φαμαρ, στην Septona, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία και στην Pro Electro
- Πως σήκωναν τα χρηματοκιβώτια και πως κατάφερναν να ξεφύγουν
- Η συμμορία εξαρθρώθηκε από την αστυνομία και η λεία τους ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ


Το χτύπημα στα διόδια της Αττικής Οδού

Ξημερώματα Πρωτομαγιάς. Η ώρα είναι 4.40 και η συμμορία των ληστών των χρηματοκιβωτίων φτάνει στα διόδια της Αττικής Οδού στην έξοδο της λεωφόρου Δημοκρατίας στις Αχαρνές. Οι δράστες είναι έξι. Η υπάλληλος των διοδίων βλέπει ένα αυτοκίνητο να σταματάει και νομίζει ότι θέλουν να πληρώσουν διόδια. Και ξαφνικά έξι κουκουλοφόροι ο ένας μετά τον άλλον (φορούν fullface) και σκαρφαλώνουν ένας - ένας από το παράθυρο.

Η γυναίκα έντρομη κάνει στην άκρη. Στο επόμενο πλάνο οι ληστές των χρηματοκιβωτίων έχουν βγάλει έξω μέσα στη μέση του δρόμου ένα χρηματοκιβώτιο και προσπαθούν να το φορτώσουν στο αυτοκίνητο. Προηγουμένως έχουν δέσει και έχουν φιμώσει την υπάλληλο. Το χρηματοκιβώτιο είναι ογκώδες και τους δυσκολεύει. Τελικά το φορτώνουν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και με ανοικτό το καπώ εξαφανίζονται.



Το χτύπημα στην ΦΑΜΑΡ

20 Απριλίου, 2017. Η ώρα είναι 05:36, τα ξημερώματα. Πέντε άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πηδούν τα κάγκελα και εισβάλουν στην αποθήκη της εταιρείας, που βρίσκεται στο 48-ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και με την απειλή καραμπίνας ακινητοποιούν τον φύλακα και τον δένουν.

Πηγαίνουν στο λογιστήριο απ΄ όπου σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, ενώ φεύγοντας πήραν το αυτοκίνητο του φύλακα.



Το χτύπημα στην PRO ELECTRO

Με τον ίδιο τρόπο φτάνουν στα γραφεία της εταιρείας Pro Electro την 9η Ιανουαρίου 2017. Η ώρα είναι 2.20 τα ξημερώματα. Οι ληστές με λοστούς προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα. Και τα καταφέρνουν. Σε λίγο βγάζουν έξω το χρηματοκιβώτιο. Όλα έχουν διαρκέσει ελάχιστα λεπτά. Το φορτώνουν στο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται!


Το χτύπημα στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

4 Απριλίου 2017. Ωρα 2.18 τα ξημερώματα. Η συμμορία φτάνει στην Ολυμπιακή Ζυθοποιεία. Η βροχή που πέφτει δεν τους πτοεί. Οι πέντε άνδρες που έχουν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισβάλουν στο εργοστάσιο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στο Σχηματάρι. Μπαίνουν στο εργοστάσιο και αφού ακινητοποιούν τον φύλακα μπαίνουν και παίρνουν το χρηματοκιβώτιο.


Το χτύπημα στην SEPTONA

7 Φεβρουαρίου 2017. Ωρα 3.50 πρωί. Οι ληστές των χρηματοκιβωτίων φτάνουν στην Septona. Οπως βλέπετε στο βίντεο αφού πηδούν τα κάγκελα, εισβάλουν στο εργοστάσιο. Οι δράστες είναι πέντε έχουν κυνηγετικά όπλα και ακινητοποιούν τον 50χρονο φύλακα, τον οποίο χτύπησαν ενώ του πήραν και το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια πήραν το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρηματικό ποσό και επιταγές.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/egklhma/Etsi-xtypoyse-i-symmoria-ton-xrimatokivotion-Pente-vinteo-ntokoymenta-apo-tis-listeies-poy-espernan-ton-tromo/724114