01 Μαΐου 2017

Έγγραφη καταγγελία παίκτη του Πλατανιά για τις φάπες που έφαγαν στο Καραϊσκάκη

Στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου βρίσκεται πλέον η «βόμβα» που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για έγγραφη καταγγελία του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Αλέξη Αποστολόπουλου, που αφορά την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Πλατανιάς που διεξήχθη την 1η Απριλίου 2017 και έληξε με νικητές τους Πειραιώτες, που ανέτρεψαν το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και επικράτησαν με 2-1.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, στην έγγραφη καταγγελία του Αλέξη Αποστολόπουλου, γίνεται λόγος για ακραία περιστατικά που συνέβησαν πριν τον αγώνα, στην διάρκειά του πρώτου ημιχρόνου και κυρίως κατά την ανάπαυλα.

Για πριν το παιχνίδι, φέρεται να έχει καταγγείλει ότι υπήρξαν σπρωξιές και βιαιοπραγίες σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, από την στιγμή που βγήκαν από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, μέχρι να φτάσουν στα αποδυτήρια!

Καταγγέλλει επίσης ότι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η αποστολή του Πλατανιά δεχόταν απειλές πάνω από τον πάγκο της!

Τα σοβαρότερα περιστατικά καταγγέλλεται ότι συνέβησαν στην ανάπαυλα και ενώ ο Πλατανιάς προηγείτο με 1-0.

Συγκεκριμένα, ο Αποστολόπουλος καταγγέλλει επισήμως ότι «φουσκωτοί» που φορούσαν φόρμες με τα διακριτικά του Ολυμπιακού, επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά με γροθιές, κλωτσιές, ύβρεις και φτυσιές!

Φέρεται, μάλιστα, να σημειώνει, ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του τρομοκρατήθηκαν και πως στις μεταξύ τους κουβέντες έλεγαν ότι αν ο Πλατανιάς δεν χάσει το παιχνίδι, δεν θα φύγουν ζωντανοί από το γήπεδο!

Η ουσία είναι ότι έχουμε πλέον μια επίσημη-έγγραφη καταγγελία προς την αθλητική δικαιοσύνη που φυσικά δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ειδικά από την στιγμή που -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται να είναι πολλοί εκείνοι που δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν και να σπάσουν την ομερτά.

Με δεδομένο ότι ο κ. Σιμιτζόγλου έχει στα χέρια του επίσημη έγγραφη καταγγελία, είναι εξαιρετικά πιθανό η υπόθεση να οδηγηθεί στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Στην περίπτωση αυτή, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες ποινές, όπως αφαίρεση 6 βαθμών ή υποβιβασμό, ή και με αφαίρεση 7 βαθμών, όπως προβλέπει άλλο άρθρο του πειθαρχικού κώδικα κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βρεθεί αυτόματα δεύτερος!

sdna.gr