01 Μαΐου 2017

Πάτρα: Η στιγμή που οι διαρρήκτες καταστρέφουν κάμερα ασφαλείας

Ξεπέρασε κάθε όριο η δράση διαρρηκτών, που έχουν γίνει ο "φόβος και ο τρόμος" για κατοίκους και καταστηματάρχες, στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πρόκειται για ομάδα πέντε ανηλίκων ρομά που διαμένουν στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου και σε καθημερινή βάση διαπράττουν κλοπές και διαρρήξεις, σε σπίτια, αυτοκίνητα και καταστήματα. Μάλιστα έχουν καταγραφεί πολλές φορές από το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας Μίνι Μάρκετ που δραστηριοποιείται στην οδό Ηρακλέους και τα στοιχεία τους έχουν δοθεί στην Αστυνομία.



Το βράδυ του Σαββάτου σύμφωνα, ο ιδιοκτήτης του Μίνι Μάρκετ, είδε από το σπίτι του όπου βρισκόταν, να διακόπτεται το σήμα μετάδοσης των καμερών. "Άγνωστοι" δράστες την είχαν καταστρέψει, με σκοπό να μην καταγραφούν οι κινήσεις τους, την στιγμή που θα έκαναν και πάλι "έφοδο" στο κατάστημα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο στόχαστρο της σπείρας, "έπεσε" το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το μαγαζί του. Αφού το διέρρηξαν πήραν ότι χρήματα βρήκαν στο εσωτερικό του και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως καταγγέλλει στο tempo24.gr, ενημέρωσε για το περιστατικό της διάρρηξης στο όχημα του την Αστυνομία, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Το βράδυ, οπότε και  σημειώθηκε η καταστροφή της κάμερας, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, βρέθηκαν στο σημείο, κάνοντας απλή καταγραφή του συμβάντος, όπως υποστηρίζει το θύμα, παρά το γεγονός πως τους υπέδειξε τους δράστες. "Η αστυνομία δεν υπάρχει πουθενά την καλούμε δεν έρχεται δεν υπάρχουν περιπολίες τίποτα. Πότε δεν ήταν έτσι η αστυνομία", δηλώνει.

πηγή: tempo24