01 Μαΐου 2017

ΚΥΡΙΑΚΟ ΦΕΡΤΗ ΝΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ! Ανεξάρτητη κλείνει το μάτι στον Κυριάκο-Φρίκη στο Ποτάμι και λάσπη εναντίον ΝΔ

Με το επιχείρημα ότι «η χώρα δεν έχει πια πολλές δυνάμεις να σπαταλήσει» η βουλευτής στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης ...
Κατερίνα Μάρκου, η οποία αποχώρησε προ πενταμήνου από το Ποτάμι, τάσσεται υπέρ των μεγάλων σχηματισμών.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» προαναγγέλλει ότι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη στις τάξεις των ανεξάρτητων βουλευτών.

Η ίδια θεωρεί ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. «έδωσε τη χαριστική βολή» στο Ποτάμι και επαινεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υποστηρίζει ότι είναι «ειλικρινής, ευθύς, ακομπλεξάριστος και προσιτός σε προσωπικό επίπεδο» και τον προτρέπει «να είναι περισσότερο ο Κυριάκος», αλλά και «πιο τολμηρός και αιχμηρός στις θέσεις του».

Οργή στο Ποτάμι για την Κατερίνα Μάρκου - «Αποστασία αλλά με επίπεδο!»
Την οργή του Ποταμιού έχει προκαλέσει η ανακοίνωση - απόφαση της Κατερίνας Μάρκου να προχωρήσει στη ΝΔ.
Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης έκανε μια ανάρτηση στο facebook που γράφει:

"Αποστασία αλλά με … επίπεδο: Τελικά για ένα παλιό κόμμα εξουσίας, κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο. Το επιτελείο του κ.Μητσοτάκη βρήκε εκλογική περιφέρεια και για την κυρία Μάρκου! Η προσχώρηση της στην ΝΔ καθυστερούσε γιατί οι γαλάζιοι βουλευτές δεν την ήθελαν στην Β’ Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχαν εγγυήσεις για την επανεκλογή της. Όμως λύση βρέθηκε και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Προς το παρόν η βουλευτής έδωσε την απαραίτητη συνέντευξη (στα πρότυπα Φωτήλα) όπου εκθειάζει τον αρχηγό της ΝΔ: «Ειλικρινής, ευθύς, ακομπλεξάριστος, προσιτός, με επίπεδο»! Απαραίτητος όρος που βοηθάει να ξεχαστούν και όσα παρόμοια εγκωμιαστικά είχε πει για την κυρία Γεννηματά όταν ανεξαρτητοποιήθηκε. Βέβαια από εμάς έφυγε γιατί δεν ήθελε να δίνει στο Κίνημα την συνδρομή που όλοι οι βουλευτές δίνουν (το 20% του μισθού τους). «Γιατί να δώσω σε δύο χρόνια, 20.000 σε ένα κόμμα που μέχρι τις εκλογές μπορεί και να μην υπάρχει;» ήταν η επική της ερώτηση. Ελπίζουμε ότι η ΝΔ έχει την οικονομική άνεση να διευκολύνει την Βουλευτή αλλιώτικα να της το πουν να παραμείνει ανεξάρτητη."